A Sun Microsystems SOA-termékkínálata újabb taggal bővült

|

A B2B megoldás elsőként alkalmazza a piacvezető jogosultságkezelési technológiát a kereskedelmi partnerek rendszerei közötti kommunikáció biztonságos felügyeletére és automatizálására.

A Sun Microsystems bejelentette az Identity-Enabled Business-to-Business (B2B) szoftvercsomagját, amely biztonságos és központosított módon automatizálja az eltérő vállalati alkalmazásokon és rendszereken, valamint nagyszámú kereskedelmi partner között történő tranzakciókat. A Sun Identity-Enabled B2B megoldás egyesíti a piacvezető jogosultságkezelési és az átfogó, B2B integrációs technológiákat: a Sun Java System B2B Suite 2.0 alkalmazásegyüttesén, valamint a Sun világelső identitáskezelési technológiáin alapul. A termék használata jelentősen leegyszerűsíti az üzleti folyamatokat, és komoly segítséget nyújt a vállalatoknak a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) előnyeinek mind teljesebb kihasználásban. Manapság a nagyvállalatoknak naponta több százezer kereskedelmi partnerrel szükséges megosztaniuk adataikat, gyakran olyan egyedi integrációs megoldásokon keresztül, amelyekben különböző beszállítóktól származó technológiák biztosítják a kapcsolatot a heterogén informatikai környezetek között. Ahogyan a cégeknek egyre nagyobb vállalatközi integrációs projektekkel kell megbirkózniuk, mindinkább égető szükségük van egy olyan B2B-platformra, amely a különféle projektjeik során újrahasználható, és egyetlen belépési pontot igényel a vállalati tűzfalon. A Sun ezzel az új technológiával olyan, egyetlen szoftvergyártótól származó, teljesen integrált megoldást fejlesztett ki, amely nemcsak a szabályrendszerek és tranzakciók biztonságos szinkronizálását oldja meg, hanem biztonságos hozzáférés-vezérlést is kínál. Az elmúlt negyedszázad alatt a szoftveres újítások is központi szerepet játszottak a Sun sikereiben. A cég most ezt a hagyományt folytatja a világon elsőként kifejlesztett, identitáskezelést támogató B2B integrációs megoldásával, amelyet elsősorban vállalati ügyfeleinek pozícionál. A Sun a most bejelentett megoldásával egységes és minden eddiginél jobban méretezhető, rugalmasabb és költséghatékonyabb platformot kínál ügyfeleinek. A jogosultságkezelési technológiával kiegészített megoldás biztonságos informatikai környezetet teremt a tranzakcióikat hálózaton keresztül lebonyolító és felügyelő ügyfelek számára, és lehetővé teszi, hogy a cégek a vállalatközi kapcsolatok sűrűsödésével párhuzamosan megfeleljenek a legújabb jogszabályi előírásoknak és szabványoknak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.