A SUSE az első Linux szállító, amely csatlakozik a Dell OEM Technology Partner Programhoz

|

A Dell OEM Solutions ügyfelei mostantól a SUSE Linux Enterprise Server nyújtotta funkciókat és előnyöket is kihasználhatják. A Dell a SUSE Studio segítségével hozza létre és telepíti a SUSE Linux Enterprise Server rendszeren alapuló alkalmazáscsomagokat a Dell OEM Solutions beágyazott, rendelésre készített és testre szabott megoldásain.

SUSE Linux Enterprise Serveren alapuló, testre szabható, integrált rendszereket tesz elérhetővé ügyfelei számára a Dell OEM Solutions részlege – a kapcsolódó szolgáltatásokkal és támogatással együtt. A Dell OEM Solutions ügyfelei mostantól bármilyen szabványos Dell hardvert testre szabhatnak a vállalat széles kínálatából, és a SUSE Linux Enterprise Server sokoldalúságának, teljesítményének, megbízhatóságának és biztonságának kihasználásával csökkenthetik a költségeket, valamint a piaci bevezetéshez szükséges időt. A Gartner 11 országban, 547 informatikai vezető bevonásával készített felmérése alapján a szervezeteknek több mint fele alkalmaz nyílt forráskódú megoldásokat informatikai stratégiájuk részeként. A megkérdezettek közel egyharmada a rugalmasságot, a hatékonyabb innovációt, a rövidebb fejlesztési időt és a gyorsabb beszerzést emelte ki a legfőbb előnyök között. Fontos szempontként szerepelt az alacsonyabb teljes birtoklási költség is. „Egyre több vállalat használja a Linux platformot integrált rendszereiben, a fogyasztói elektronikától kezdve az ipari irányításon és űrkutatáson át egészen a haditechnikáig. Ez a partnerkapcsolat újabb mérföldkövet jelent a Dell vállalattal folytatott együttműködésünkben. A Dell OEM termékei, iparági szabványoknak megfelelő hardverei és globálisan elérhető szolgáltatásai a SUSE rugalmas, megbízható és költséghatékony operációs rendszerével és eszközeivel ötvözve maximálisan kielégítik a beágyazott és OEM megoldások felhasználóinak sajátos igényeit” – nyilatkozta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. A Dell a hatékony lemezkép-testreszabási és -telepítési eszköz, a SUSE Studio segítségével hozza létre és telepíti a SUSE Linux Enterprise Server rendszeren alapuló alkalmazáscsomagokat a Dell OEM Solutions beágyazott, rendelésre készített és testre szabott megoldásain. A SUSE Studio használatával a Dell segítséget nyújt az OEM ügyfeleknek az összetettség és a többletköltségek csökkentésében, az integrált rendszerek piacra juttatása során. „Örömmel üdvözöljük a SUSE-t a Dell OEM Technology Partner Program első Linux szállítójaként. A SUSE vállalattal kialakított partnerkapcsolatunkkal megerősíthetjük és bővíthetjük a beágyazott és OEM piacokra szánt megoldásaink kínálatát – mondta Ron Pugh, a Dell OEM Solutions amerikai részlegének vezérigazgatója és ügyvezetője. – Azok az ügyfeleink, akik a Dell OEM Solutions megoldásait a SUSE Enterprise Linux Server rendszerrel együtt használják a terméktervezésre, jelentősen csökkenthetik a piaci bevezetéshez szükséges időt és a működési költségeket.” A Dell OEM és a SUSE együttműködéséről a Dell OEM Technology Partner weboldalon talál további információt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.