A Sybase lett a legjobb vállalati adatmenedzsment szállító

|

A Waters magazin olvasói a Sybase-t választották a legjobb vállalati adatmenedzsment technológiai szállítónak - az amerikai szoftvergyártó kapta az olvasók többségének szavazatát a „Best Enterprise Data Management Vendor” kategóriában.

A vállalati adatmenedzsment (EDM) kategória az adatbázisokon túl kiterjed az adatbányászat, üzleti intelligencia és riportolás témakörökre. A Sybase ezeken a területeken a nagy tranzakciós környezetekre méretezett Adaptive Server Enterprise adatbázisszerverével, valamint a hatékony üzleti analitikus adattárházával a Sybase IQ-val, és az ezekre épülő megoldásaival versenyzett. A Waters Rankings díjat minden évben a magazin közel tízezer olvasójának szavazata alapján ítélik oda azoknak a vállalatoknak, amelyek az egyes kategóriában kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az előző évben. A díj azért is fontos, mert a magazin olvasótábora olyan üzletemberekből és IT döntéshozókból áll, akik napi szinten találkoznak az egyes szállítók, IT cégek megoldásaival. A Sybase most másodízben veheti át az elismerést, miután a Waters Rankingson 2008-ban is első helyet szerzett ugyanebben a kategóriában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.