A UNIT4 az Év pénzügyi szoftverszállítója lett az Egyesült Királyságban

|

UNIT4 olyan nagy szoftverszállítókat előzött meg, mint az SAP, az Oracle, a Microsoft, az Infor és a Sage. A díjat egy évente elvégzett angliai elégedettség vizsgálat eredményei alapján ítélték oda (1100 válaszadó nyilatkozatai alapján).

A globális UNIT4 szoftvervállalat-csoport a 2012-es FDs Excellence Awards díjátadóján az Év pénzügyi szoftverszállítója kitüntetésben részesült, nagyvállalati kategóriában. A díjátadásra egy nagyszabású ünnepség keretein belül került sor május 24-én, Londonban, amelyet többek között a Brit Nagyipari Szövetség, a Confederation of British Industry is támogatott. A díjat az Egyesült Királyság legjobb pénzügyi vezetőinek és azok szolgáltatóinak elismerése céljából alapították. A UNIT4 (az Agresso, a Coda és a FinancialForce.com szállítója) az SAP-val, az Oracle-el, a Microsoft-tal, az Infor-ral és a Sage-el állt versenyben a ügyfélszavazatokért a legjobb nagyvállalati szoftverszállítónak járó díjért. A rangos elismerést a pénzügyi vezetők és pénzügyi döntéshozók körében végzett éves elégedettség-vizsgálat eredményei alapján ítélték oda, 1100 kitöltött nyilatkozat feldolgozása után. A UNIT4, a Folyamatos Változásban Lévő Vállalatok (Businesses Living IN Change - BLINC™) piacvezető szoftverszállítója. Világszerte 6000 közepes- és nagyvállalat és több mint 2 millió felhasználó alkalmazza rugalmas megoldásait: Agresso Business World ERP szoftverét és best-of-class pénzügyi menedzsment megoldását, a Coda Financials-t. A UNIT4 szoftverei segítséget nyújtanak az ügyfeleknek a változásokhoz történő alkalmazkodásban, minimalizálva a felmerülő költségeket és maximalizálva a változáskövető folyamatok gyorsaságát és hatékonyságát. A salesforce.com-al közösen alapított FinancialForce.com 2009-ben jött létre, amely cloud-alapú pénzügyi menedzsment megoldásokat és professzionális szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára, immár 23 országban. Anwen Robinson, a UNIT4 angliai irodájának vezetője szerint: “Nagy jelentősége van számunkra ennek az elismerésnek, hiszen olyan, valódi pénzügyi szakemberek véleményét reprezentálja, akik használják megoldásainkat és kihasználják azok előnyeit. Vállalatunk célja, hogy számszerűsíthető üzleti előnyöket biztosítsunk első osztályú pénzügyi és üzletei menedzsment rendszereink segítségével, magas színvonalú ügyféltámogatással. Az Év pénzügyi szoftverszállítója díj azt bizonyítja, hogy ezen céljainkat sikeresen teljesítjük. Szeretnénk a későbbiekben is e sikerekre alapozni, fenntartva piaci pozíciónkat a megoldásszállítók között, és tovább bővítve ügyfeleink körét az Egyesült Királyságban, illetve Írországban.” További információért a díjjal kapcsolatban kérjük, kattintson az alábbi linkre: http://realbusiness.co.uk/news/fds-excellence-awards-2012-the-winners

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.