A UNIT4 megkétszerezi innovációs erőforrásait

|

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító UNIT4 bejelentette, hogy cloud bevételei az idei év első felében 40%-kal meghaladták az - egyébként ugyancsak növekvő – licensz árbevételeit. A lendületes növekedés támogatása érdekében a UNIT4 jelentősen megnöveli az innovációra fordítható kapacitásait azáltal, hogy megkétszerezi az Agresso ERP platform K+F erőforrásait.

[b]• A kapacitásbővítés célja a Cloud-alapú ERP-ra történő átállás folyamatának felgyorsítása • Az SaaS bevételek 40%-kal meghaladják az egyébként növekvő licensz árbevételeket • Terv szerint a vállalat megkétszerezi K+F kapacitását a közösségi, mobil, üzleti analitikai és cloud technológiák innovációjának felgyorsítása érdekében • A UNIT4 kiterjeszti vertikális megoldásainak körét és funkcionalitását a szolgáltató iparágra is[/b] Modernizációs törekvéseik keretében és az ügyfelek számára nyújtott minőségi szolgáltatások érdekében a vállalatok a világ minden táján igyekeznek minél szélesebb körben alkalmazni a 4 legfontosabb technológiai trend, a Közösségi, a Mobil, az Üzleti Analitikai és a Cloud technológiák jegyében született megoldásokat. E trendek tükrében a UNIT4 már jelentős beruházásokat hajtott végre azért, hogy megalkothassa újgenerációs üzleti szoftvereit – ennek legfrissebb példája az Agresso ERP rendszer legújabb verziója – és újabb innovációs megoldásokkal ruházza fel a FinancialForce.com-ot, a Salesforce1 platform vezető Cloud ERP megoldását. A korábbi sikerekre alapozva a UNIT4 megnöveli az újgenerációs ERP megoldások fejlesztésére fordítható K+F kapacitásait annak érdekében, hogy képes legyen pontosan előre jelezni és kielégíteni a vállalati szoftverfelhasználók igényeit és kiterjessze iparág-specifikus szoftveres szolgáltatásainak körét többek között az oktatás, a szakértői szolgáltatások, a non-profit, a nagykereskedelem, a számvitel/könyvelés és a közszolgáltató szektorokra is. A UNIT4 az Agresso termékcsoport K+F kapacitásának bővítését a következő két éven belül kívánja megvalósítani. Az Agresso rendszer már jól bevált képességeit - úgy mint hatékony változáskövetés, gazdag felhasználói élmény és a rugalmas szoftverelérési opciók (nyilvános, privát és hibrid típusú cloud) – kiterjesztik majd a UNIT4 teljes termékportfóliójára. A kibővített fejlesztői kapacitások központjai a lengyelországi, Wroclaw-ban és a spanyolországi Granada-ban lesznek, ahol már jelenleg is több mint 150 fő fejlesztő dolgozik a UNIT4-nak. A UNIT4 norvégiai K+F csapatai továbbra is az Agresso rendszer innovációs és architekturális fejlesztésén dolgoznak majd. „A vállalati szoftverpiac történelmi fordulópont előtt áll” – mondta José Duarte, a UNIT4 Vezérigazgatója. „Új technológiák és üzleti modellek jelentek meg, amelyek meghatározzák, kik maradhatnak az élen a jövő üzleti szoftverpiacán. Jelenlegi és jövőbeli fejlesztéseink jelzik elhivatottságunkat aziránt, hogy erős alapokon nyugvó jövőt biztosíthassunk ügyfeleinknek, partnereinknek és munkatársainknak. Jelenlegi sikereinkre alapozva még erőteljesebb invesztíciókat hajtunk végre az innováció és a K+F területén. Lengyelország és Spanyolország jól méretezhető forrását jelentik a tehetséges munkaerőknek, akikre nyugodtan alapozhatjuk meglévő, bevált fejlesztési tevékenységünk és folyamataink jövőjét.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.