A UNIT4 ügyfelei szerint a jövő a mobil technológiáké, valamint a cloud és helyszíni megoldások közö

|

• A mobil technológiák jelentik a legfontosabb húzóerőt napjaink digitális forradalmában • A válaszadók 88%-a szerint belátható időn belül a cloud és helyszíni szoftverelérést biztosító IT környezetek hibrid kombinációi lesznek túlsúlyban • A különféle iparágakat képviselő vállalatok egyöntetűen úgy látják, hogy jelentős fejlesztésekre van szükség a vállalati szoftveres megoldások által nyújtott felhasználói élmény javítása terén

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális [b]UNIT4[/b] bejelentette a 2014-es Agresso ügyfél konferencia során végzett felmérés eredményeit, amely a rendezvényen résztvevő több mint 400 felsővezető megkérdezésével zajlott. A felmérés keretében a főként az Egyesült Királyságban és Írországban dolgozó, technológiai és pénzügyi vezetőkből álló hallgatóságnak három, napjaink üzleti életét leginkább befolyásoló technológiával kapcsolatos kérdést tettek fel. Arra a kérdésre, hogy vajon mely technológiai trendnek lesz a legnagyobb hatása az előttünk álló két év üzleti folyamataira, a válaszadók 45%-a a mobil technológiákat, 30%-uk pedig az üzleti analitikát jelölte meg. A UNIT4 ügyfeleinek egyöntetű véleménye szerint a cloud alapú és a helyszíni elérésű szoftverek hibrid kombinációja jelenti a szoftverelérési opciók jövőjét az elkövetkező időszakban. A felhasználók szabadon szeretnének dönteni az alkalmazások elérésének és használatának módjáról a nyilvános vagy privát cloud és a helyszíni technológiák esetén egyaránt, úgy, hogy legyen mód az alkalmazások és az adatok szabad költöztetésére is a különböző modellek között. Arra a kérdésre, hogy 5 éven belül az általuk használt alkalmazások és rendszerek milyen arányban futnak majd cloud alapokon, a válaszadók 7%-a azt válaszolta, hogy a teljes szoftverportfolióját a felhőből szeretné elérni és 5% pedig egyáltalán nem szeretné a felhőbe költöztetni rendszereit. Végül, a résztvevőktől megkérdezték azt is, hogy tervezik-e üzleti informatikai rendszereik felhasználói élményének és fogyasztói minőségének javítását. A kapott eredmények azt mutatják, hogy ez egy fontos fókuszterület lesz a jövőre nézve, ugyanis a megkérdezettek 70%-a pozitív választ adott erre a kérdésre: vagy már rendelkeznek is erre vonatkozó stratégiával, vagy fontolóra vették már ezt a szempontot is. „Tudjuk, hogy a közösségi, a mobil, az analitikai és a cloud technológiák a legfontosabb húzóerők az üzleti szoftverek új generációja szempontjából, amelyek rendkívüli felhasználói élményt biztosítanak majd” – mondta Jose Duarte, a UNIT4 vezérigazgatója. „Magánéletünket ma már teljesen átszövi a kényelmes, könnyed és összehangolt digitális világ, ahol okostelefonjainkat, a cloud-alapú szolgáltatásokat és a folyamatosan fejlődő közösségi platformokat immár rutinszerűen használjuk. Ezzel szemben az irodába érve minden reggel egy azonnali digitális visszalépéssel kell szembesülnünk. Ügyfeleink sokféle iparágban és szervezeti struktúrában dolgoznak, felmérésünk eredményei mégis azt mutatják, hogy prioritásaik azonosak. A közösségi együttműködés, a mobil képességek, a szerep alapú intelligencia és a ’cloud-alapú jövő’ egységesen kell, hogy megjelenjen a vállalatok életében, és a UNIT4 pontosan ezt fogja biztosítani ügyfelei számára.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.