A végtelen energia forrása Magyarországon

|

A CoreComm SI Kft. új szolgáltatást indított a szünetmentes tápegységek területén.

A francia és olasz közös tulajdonú Socomec Sicon vállalat - amely a világ első három cége közt számon tartott - teljesen új típusú termékcsaládja a NETYS, igazi védelmet nyújt a műszaki berendezésekhez akár már 400VA-tól egészen a 3000VA-ig. A termékcsalád hármas tagoltságából adódóan lehetőséget nyújt a szünetmentes és villám biztos működésre, legyen az hagyományos monitor vagy több számítógépből álló szerver. A UPS-k kialakítása ergonómikus, elegáns, helytakarékos és könnyű kezelhetőséget biztosít. NETYS termékcsalád: - NETYS PL (550VA, 750VA) nagyfrekvenciás inverter NETYS PE (400VA, 600VA, 800VA, 1000VA) line-interaktív (AVR) kivitel NETYS PR (1000VA, 1500VA, 2000VA, 3000VA) tetszőlegesen desktop vagy RACK, tökéletes szinuszos kimenet

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.