A világ első IP Camera hosszabbítóját az IIPSEC 2008-on

|

Az új eszköz egyszerűsíti az IP Camera rendszereket, csökkenti a beruházást, az akár 6000 láb/1830 méteres kihosszabbítással már meglévő réz infrastruktúránkon.

A Patton Electronics új bármilyen IP kamerával kompatibilis megoldása, Modell 1173 a világ első IP kamera kihosszabbítójaként lett bejelentve az angliai Coventryben, az IIPSEC kiállításon. A minőségi video streamingre optimalizált eszköz 50 Mbps adatátviteli sebességre képes, normális csavart réz érpáron. A -10 és +70 °C hőmérsékletig megbízhatóan működő eszközök, ideálisak lehetnek több környezetben. Másik nagy előnye, hogy nem szükséges az új CAT5 vagy Coax felület. A falra vagy DIN-sínre szerelhető 1173 tökéletesen megbirkózik a WMV, MPEG-4 és az MJPEG formátumokkal.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.