A világ első nagyteljesítményű víz nélküli tintasugaras nyomtatója

|

A világ első vízmentes tintasugaras nyomtatóját készítette el a Xerox, amely a saját fejlesztésű szilárdtintás megoldásra épül. A szemcsés, gyanta-alapú tinta legfontosabb előnye, hogy a víz mellőzésével ragyogó, élénk színeket nyomtat az olcsóbb ofszet papírokra is, a lapok pedig nem áznak át és simák maradnak.

„A Xerox Production Inkjet System átlépi azokat az anyagi, minőségi és megbízhatósági korlátokat, amelyek eddig határt szabtak a nagy mennyiségű egyedi nyomat elkészítésének. Percenként közel 2 200 oldal vagy 152 méter (500 láb) kinyomtatására képes” – hangsúlyozta Eric Armour, a Xerox grafikai kommunikációs üzletcsoportjának elnöke. Mivel a nyomatok igény szerint, rugalmasan készülhetnek, nem kell előrenyomtatott anyagokat raktározni. Továbbá a tinta sajátossága, hogy eltávolítható, így a papír könnyen újrahasznosítható. A Xerox Production Inkjet System további előnyei: - Könnyű, kezeletlen papíranyagokra is nyomtat, így csökkenti a papírköltségeket és a postai kiadásokat. - Az intelligens rendszer minden kinyomtatott oldalt ellenőriz, és szükség esetén automatikusan állít a tinta fúvókákon, növelve a rendelkezésre állási időt, és csökkentve a karbantartási igényt. - A kiszolgáló alkalmazkodni tud az adott feladat komplexitásához, akár egyszerű statikus oldalakról, akár személyre szabott vagy képekkel teli nyomatokról van szó. - A Xerox partnerkapcsolatai a munkafolyamat-kezelés és munkabefejezés területén garantálják, hogy az új berendezés változatos nyomdai környezetben – nyomdai szolgáltatóknál, ügynökségeknél vagy nyomdaüzemben – alkalmazható. - A Xerox üzletfejlesztési és a Lean Document Production Services eszközei javítják ügyfeleink eredményeit. - Az INGEDE által megítélt legmagasabb tinta-kivonási besorolásnak köszönhetően a berendezésen készült nyomatok könnyebben újrahasznosíthatók, mint a víz-alapú rendszerek nyomatai. A termék fejlesztésénél felhasznált 2 000 különböző szabadalomnak köszönhetően, a masszív nyomtatófejek precízen irányítanak minden egyes pontot; egy intelligens letapogató másodpercenként több milliárd tintacseppet ellenőriz, hogy azok a megfelelő helyre kerüljenek; a felhasznált tinta pedig nem áztatja át a papírt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.