A VirusBuster újabb VB100% díjat nyert

|

Ezúttal a Windows 2000 platformon futó termékek mezőnyében teljesített kiválóan a VirusBuster Professional. Tovább emeli a siker értékét, hogy a VB100 címért rajthoz állított 32 rangos versenyzőnek még a fele sem tudta venni az akadályt, s azoknak a termékeknek az ötöde, amelyek végül megkapták az elismerést, a VirusBuster technológiájára épül.

Ez a VB100 minősítés immár a sokadik ilyen díj a VirusBuster gyűjteményében. Legutóbb a vírusirtók magyar specialistájának Windows XP és NetWare környezetben futó szoftvere kapta meg a díjat. Most a Microsoft Windows 2000 Professional SP4 operációs rendszer alatt működő VirusBuster Professional 5.3 vizsgázott remekül. Az eredményeket áttekintő jelentés külön kiemeli a termék sebességét, felismerési pontosságát. A VirusBuster programja a szigorú tesztben minden vadon terjedő (in the wild, ITW) vírust jelzett, s egyetlen hamis riasztást sem adott. A VB100 díj gazdája, a Virus Bulletin (www.virusbtn.com) az informatikai biztonsági ágazat nemzetközi tekintélynek örvendő, független médiuma. A magazin közel egy évtizede végez összehasonlító teszteket, s vizsgálja különböző kategóriákban az antivírus termékeket. Először 1998-ban adták ki a VB100 díjat, amely ma minden kontinensen a minőség szimbólumának számít az informatikai biztonság területén. A tesztekben azt vizsgálják, milyen arányban fedezi fel egy termék a vírusokat, milyen gyorsan dolgozik, s nem ad-e riasztást olyan állományon, amely biztosan nem fertőzött. További elismerése a VirusBuster szaktudásának, hogy épp akkor, amikor a cég Windows 2000-re írt termékének sikerét bejelentették, a Virus Bulletin 2007 decemberi száma Neumann Róbertnek, a VirusBuster szakemberének tollából közölt cikket. Csak olyan rendszer kaphatja meg a VB100 elismerést, amely minden vadon terjedő vírust felismer felhasználó által indított és automatikus ellenőrzés során egyaránt, ám tiszta állományokon futtatva egyetlen hamis riasztást sem ad. A VirusBuster szoftvere most a Windows 2000 platformon felelt meg ezeknek a kemény követelményeknek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.