A Wi-Fi ma már karnyújtásnyira van

|

A Four Tops a "Reach Out" kifejezést 1967-es klasszikus slágerével, a "Reach Out I\'ll Be There"-el tette híressé. Bár ennek semmi köze a WiFi -hez, az ötlet, hogy képesek legyünk elérni bárkit, amikor csak szeretnénk, ma már valós igény.

A WiFi karnyújtásnyira van

Ma már elengedhetetlen, hogy bárhol is legyünk, legyen elérhető a jó WiFi kapcsolat. Legyen szó szállodáról, szabadidőközpontról, kávézóról vagy bárról, iskolai tanteremről vagy egyetemi előadóteremről, irodáról. A felhasználók azt várják, hogy gyors, megbízható vezeték nélküli kapcsolathoz férjenek hozzá. Ha nincs, akkor valószínűleg panaszkodni fognak, vagy - ha lehetőségük van - máshová mennek. A Zyxel WAX630S WiFi 6 hozzáférési pontjának megjelenése a piacon azt jelenti, hogy a szervezetek - vállalkozások, üzletek, éttermek, szállodák, iskolák - tovább növelhetik vezeték nélküli lefedettségüket, és minden felhasználónak gyors, megbízható és kiszámítható teljesítményt nyújthatnak

Patrick Hirscher, a Zyxel EMEA vezeték nélküli piacfejlesztési menedzsere most bemutatja, hogy a vállalat új WAX630S WiFi 6 hozzáférési pontja által nyújtott kiterjesztés milyen hozzáadott értéket nyújt az ügyfelek számára.

Igazán jó hírek

Az új WAX630S WiFi 6 hozzáférési pontunk érkezése igazán jó hír. A WiFi 6 (vagy a nemzetközi szabvány teljes nevén 802.11ax) fő előnye, hogy kiszámíthatóbb és stabilabb, nagy sebességű kapcsolatot tesz lehetővé nagyobb távolságokon keresztül. Ez azt jelenti, hogy a WiFi lefedettség minden korábbinál kiterjedtebb lehet, és minden felhasználó ugyanazt a gyors és megbízható kapcsolatot fogja tapasztalni.

Annak érdekében, hogy még szélesebb körű elérést biztosítsunk, a WAX630S-be négy adás/vételi antennát is beépítettünk, ami azt jelenti, hogy kisebb a torlódás a kapcsolatok között. Ez szintén növeli a teljesítményt, és további előnyöket biztosít a felhasználóknak a válaszidők tekintetében. Ez a "4X4" antenna konfiguráció valódi különbséget jelent, ha sok felhasználó van egyszerre csatlakoztatva.

Ezenkívül elősegíti a jelek további elérését, így egy hozzáférési pont nagyobb területet is lefedhet, és akár 90 kapcsolatot támogathat az Open SSID használatakor, azaz lehetővé teszi bárki számára, hogy hitelesítés nélkül csatlakozzon. Még a WPA3 titkosítás használata esetén is (a WAX630S-hez mellékelt új kiegészítés) a hozzáférési pont akár 75 kapcsolatot is támogat.

Könnyebb kezelhetőség

A NebulaFlex Pro támogatás beépítése is fontos szempont a WAX630S esetében. Ez azt jelenti, hogy az eszközt helyileg, egy erre kijelölt vezérlő segítségével, vagy a felhőalapú Nebula szolgáltatásunkon keresztül kezelheti. A legtöbb vevőnk a kereskedelmi és közszférában már úgy dönt, hogy hozzáférési pontjait és más Zyxel-termékeit - például az egységes biztonsági átjárókat és az intelligens felügyelt switcheket - a Nebula platformon keresztül kezeli. Ez a legegyszerűbb módja a hálózati eszközök konfigurálásának, megfigyelésének és kezelésének. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy kombinálja megoldásaink összes képességét az optimális teljesítmény és biztonság érdekében.

Ezek a hozzáadott biztonsági és felügyeleti képességek jelentős előnyökkel járnak. A WiFi 6 kiváló felhasználói élményével és a 4X4-es antenna konfigurációnk által nyújtott nagyobb teljesítményű térerővel, amikor még messzebb szeretne eljutni, a Zyxel WAX630S segítségével biztos lehet benne, hogy a WiFi elér odáig.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.