A Wrigley nem rágódott a RFID technológia bevezetésén

|

Az egységes eszközfigyelési (Unified Asset Visibility) megoldások piacán vezető AeroScout a The Wrigley Company poznani gyárában bevezette a cég valós idejű vállalati eszközfigyelő megoldását. A Wrigley az AeroScout technológiájának és a Cisco egységes vezeték nélküli hálózatának a segítségével valós időben követi nyomon a gyártás teljes folyamatát, így az idő- és anyagveszteségek csökkentésével optimalizálja a gyártási folyamat hatékonyságát.

A Wrigley az édesipar elismert vezetője, a világ legnagyobb rágógumi-gyártójaként és -értékesítőjeként világszerte 14 országban rendelkezik gyártóegységekkel. „Az AeroScout megoldása jelentősen növeli poznani üzemünk hatékonyságát, csökkenti a termelési időt, és egyben segíti a minőségirányítást. Mivel a meglévő Cisco-hálózatunkat használhattuk, a telepítés rendkívül egyszerű volt.” – mondta Jacek Mackowiak, a Wrigley poznani gyárának igazgatója. „Az új rendszer jól példázza, hogy miként használhatók az AeroScout számos különböző gyártási szegmensben alkalmazott megoldásai a termelési folyamat nyomon követésére.” – mondta Andris Berzins, az AeroScout európai, közel-keleti és afrikai térségért felelős ügyvezető igazgatója. „A valós idejű eszközfigyelés túllépett a puszta helyzetfigyelésen, és ma már számos egyéb érzékelő- és állapotadatot is képes kezelni, amelyek segítenek a gyártási folyamatok optimalizálásában.” „A Cisco egységes vezeték nélküli hálózati és helymeghatározó technológiájának valamint az AeroScout aktív RFID-eszközeinek és MobileView szoftverének ötvözése jól mutatja, hogy az alkalmazások hogyan képesek zökkenőmentesen együttműködni az IP-hálózaton, és az adatokból miként lehet az üzletmenetet segítő információt előállítani” – mondta Carlos Rojas, a Cisco gyáripari üzleti megoldásaiért felelős igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.