A Xerox továbbra is elkötelezett a kiváló minőségű színes nyomtatás mellett

|

A Xerox Magyarország Kft. új nyomtatót vezetett be a piacra, amely gyors, egyben magas színvonalú színes nyomtatást tesz lehetővé. A Phaser® 7500 berendezést olyan irodáknak tervezték, amelyek igénytől függően nagy mennyiségben is nyomtatnak színes dokumentumokat. A nyomtató három konfigurációban érhető el: a hálózatos N, a duplex-hálózatos DN, valamint az automatikus kétoldalas nyomtatásra alapkiépítésben szintén alkalmas, belső merevlemezzel ellátott DNZ verzióban.

A Phaser 7500 35 oldalt nyomtat percenként, így a cégek házon belül, rövid idő alatt is kiváló minőségű anyagokat nyomtathatnak, miközben pénzt takarítanak meg a bérnyomtatás mellőzése révén. A berendezés alkalmas színes brosúrák, hírlevelek, beszámolók, névjegykártyák valamint egyéb, igényes kivitelezésű dokumentumok elkészítésére. A Phaser 7500 32x45 centiméter (SRA3) méretű papírt, illetve nagyobb súlyú médiahordozókat is kezel, valamint poszterek, bannerek és különböző nagyobb formátumú kiadványok nyomtatásával is megbirkózik. „A Xerox a világon egyre több iroda számára teszi lehetővé a színek alkalmazását. A Phaser 7500 felbontásának és színkorrekciós applikációinak köszönhetően kiváló minőségű nyomatokat garantál, ugyanakkor kis mérete miatt egy zsúfolt irodában is alkalmazható” – mondta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. Irodai üzletágának igazgatója. A Phaser 7500 színes nyomtatóval a kis és közepes méretű cégek vagy munkacsoportok olyan, kiváló minőséget biztosító funkciókat kapnak, mint az Adobe® PostScript® 3™, a PANTONE®-helyes színek, valamint az 1200 x 1200 dpi képfelbontás. A nyomtatódriver kezelői felületén elérhető Color by Words színbeállítási funkció segítségével a végfelhasználó finomíthatja, illetve módosíthatja a kinyomtatásra váró dokumentum színeit anélkül, hogy képszerkesztő programot kellene igénybe vennie vagy grafikai stúdiót bízna meg a feladattal. A berendezés akár 2.100 lapot képes kezelni, így ritkán kell megszakítani a nyomtatási feladatokat papírcsere miatt. A felhasználók hely- és nyomtatási igényeitől függően az A3-as berendezéshez további három papírtálcát, valamint állványt is lehet rendelni. A gyors, 1 GHz processzor, valamint a Gigabit Ethernet adapter az alapfelszereltség része, így a Microsoft Windows ®, az Apple Macintosh® és a Linux felhasználóik is kihasználhatják a Phaser 7500 képességeit. A nagy sebesség és gyors első oldalas nyomtatás, az erőteljes processzor, a nagy memória és belső merevlemezes kapacitás, a valódi Adobe PostScript 3, a Color by Words színbeállítási funkció, valamint a nagy súlyú médiák kétoldalas nyomtatása olyan előnyös tulajdonságai az új Xerox Phaser 7500-as nyomtatónak, amelyek megalapozzák a berendezés sikerét a hazai piacon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.