A Xerox WorkCentre 3550 felgyorsítja a leterhelt irodák munkafolyamatait

|

Az elfoglalt, változatos dokumentumkezelési megoldásokat igénylő irodák számára nyújt megoldást a Xerox új, fekete-fehér multifunkciós nyomtatója, a WorkCentre® 3550.

A kis- és középvállalkozások kiszolgálására készült WorkCentre 3550 akár 33 lap/perc sebességgel nyomtat, továbbá másol, szkennel és faxol A4-es méretben. A számtalan funkcióval rendelkező berendezés alkalmas az automatikus kétoldalas nyomtatásra és – a CentreWare® Internet Sevices eszközkezelő és -felügyelő szoftver segítségével – a munkafolyamatok felgyorsítására. A WorkCentre 3550 jellemzői: • 550 lapos alap papírkapacitás, amely 1050 laposra bővíthető • Biztonsági nyomtatás – PIN kód beütéséhez kötött feladatindítás • Színes szkennelés • USB-bemenet – közvetlen nyomtatás pendrive-ról, illetve szkennelt adatok közvetlen másolása pendrive-ra • Kibővített szkennelési és faxolási szolgáltatások – hálózati szkennelés PC-re, szkennelés e-mailbe, faxtovábbítás faxra vagy e-mail címre • Optikai karakter-felismerő szoftver “A WorkCentre 3550 azon irodák számára készült, amelyek gyors és egyszerű dokumentumkezelési megoldást keresnek” – mondta el Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodai üzletágának igazgatója. “A munkafolyamatok felgyorsításának érdekében az új készülékben a meggyőző teljesítmény kibővített szolgáltatás-portfólióval párosul.” A felhasználóbarát kezelőpanel és annak kézenfekvő menürendszere rendkívül egyszerűvé teszi a WorkCentre 3550 használatát. A készülék 60 lapos automatikus kétoldalas dokumentumadagolója (DADF) kényelmes és költségtakarékos használatot tesz lehetővé. További megtakarítások érhetők el a festék- és energiatakarékos üzemmódokkal, az N oldal/lap és az igazolványmásolási funkciókkal. Ár és elérhetőség A WorkCentre 3550 Magyarországon július végén kerül forgalomba. A berendezés a nagyobb papírkapacitás érdekében kiegészítő papírtálcával, önálló, földre helyezhető konfigurációban is elérhető. A készülék a Xerox fekete-fehér lézer MFP portfoliójának új tagjaként, a WorkCentre 4118 és a WorkCentre M20 modelleket váltja. A WorkCentre 3550 Energy Star® minősítéssel rendelkezik és tagja a Xerox újrahasznosító programjának (Xerox’s GreeWorld Alliance).

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.