A ZURIEL idén is az ITBN-en mutatja be a LOGalyze megújult verzióját

|

A ZURIEL az eheti ITBN konferencián jelenti be LOGalyze naplómenedzser rendszerének új verzióját, valamint a Fujitsu-Siemens-el kötött megállapodását a termékhez szállítandó hardverekről és garanciális szolgáltatásokról.

A LOGalyze központi naplómenedzser egy hazai fejlesztésű eszköz, melynek megalkotása a következő piaci rés felismerését követte: „A nagyvállalati naplóelemző megoldások túl komplexek és drágák a hazai vállalatok többsége számára, ugyanakkor az egyszerűbb megoldásokat már régen túlhaladták az igények. Úgy látjuk, a régió országaiban bizonyosan, de véleményünk szerint a globális IT piacon is hiány mutatkozik egyszerűen kezelhető, instant, de viszonylag nagy tudású központi naplózó és elemző megoldásokra. A LOGalyze rendkívüli skálázhatósága, mySQL és Oracle Enterprise támogatása, intuitív webes kezelőfelülete együtt olyan univerzális eszközt alkot, amely kielégíti az igényeket a néhány 10 fős kisvállalatoktól a néhány ezer fős nagyvállalatokig egyaránt.” – nyilatkozta Gombos Szabolcs, a ZURIEL ügyvezetője. A most bemutatott verzió olyan, eddig csak a nagyvállalati szegmensben elérhető szolgáltatásokat tartalmaz, mint a Message Queue alapú skálázható architektúra, az Oracle és MySQL adatbázisok támogatása, vagy az inhomogén hálózatokban nagy segítséget jelentő korrelációs listázás. A valamilyen auditra (például ISO, PSZÁF vagy SOX) kötelezett szervezetek pedig az időzített jelentések futtatása lehetőségnek örülhetnek. További újdonság, hogy a Fujitsu-Siemens-el kötött megállapodás értelmében a LOGalyze már appliance-ként is elérhető három különböző konfigurációban. A legkisebb kiépítéssel a ZURIEL a kimondottan kisvállalkozásokat célozza meg, míg a rackszekrénybe építhető verziók a nagyobb szervezetek igényeit szolgálják ki.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.