A ZyXEL 2013-ban is megkapta a “Taiwan Excellence” elismerését

|

A ZyXEL három terméke is elnyerte a 2013 "Taiwan Excellence" címet: a Cloud Media Szerverek (NSA300 sorozat), a Wireless Mini Travel Router (NBG2105)* és 4G LTE Portal Ultra-vékony vezeték-nélküli Hotspot Router (WAH7130)*. A díjjal a ZyXEL terméktervezésben való kiválóságát és figyelemre méltó teljesítményét is elismerték. A vállalat termékei évek óta elnyerik a "Taiwan Excellence" elismerést.

A díj odaítélésekor számos paramétert vizsgálnak, úgymint innováció, tervezés, marketing és minőség. A termékek teljesítménye, az innovatív funkciók, a design, a kiváló minőség és a márka-központú marketing mind hozzájárult ahhoz, hogy a ZyXEL idén is kiérdemelje az elismerést, melyet a tajvani kormány hagy jóvá. A ZyXEL három díjnyertes termékcsoportja – a média szerverek, a vezeték nélküli mini hordozható router és a tenyér méretű, a legújabb 4G LTE technológiával rendelkező vezeték nélküli hotspot router - a legmodernebb megoldásokat kínálja a mobil kapcsolatokhoz. A ZyXEL továbbra is mérföldkőnek tekinti a vezető IP-alapú termékek, megoldások fejlesztését mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli internet kapcsolatok tekintetében. A díjazott NBG2105 Wireless Mini Travel Router-t és a WAH7130 hordozható ultra-vékony vezeték-nélküli Hotspot Router-t már a mobil IP kapcsolatok iránti megnövekedett igények kiszolgálására tervezték. A multi-funkciós NBG2105 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen titkosított hozzáférési jogosultsággal könnyen és azonnal megoszthassák az internetet több mobil eszközön. A WAH7130 tenyérnyi méretű kompakt vezeték nélküli hotspot routert már az úttörő 4G LTE technológiával fejlesztették ki. A NSA300 Cloud Media Server család funkciói nem csak otthoni média könyvtárt (hatalmas kapacitású, adat / audio / video fájlok archiváláshoz), hanem jellegzetes integrációs mobilalkalmazást is kínálnak, ezzel távoli hozzáférést és HD média fájlok szabad megosztását biztosítva a felhasználók számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.