A ZyXEL USG100-PLUS – biztonsági megoldás kisvállalkozások számára

|

A ZyXEL piacra dobta új biztonsági eszközét, mellyel nagyvállalati szintű védelmet kínál kisvállalkozásoknak napjaink kifinomult hálózati fenyegetéseitől. A cégek a termék segítségével képesek lesznek a biztonsági protokollok hatékonyabb alkalmazására. Az ZyWALL USG100-Plussal a legfeljebb 30 felhasználós szervezeteket célozza a gyártó. Az új eszközzel a ZyXEL kiterjeszti jelenlétét a közép-kategóriás biztonsági megoldások szegmensére.

Az USG1100-PLUS tűzfalvédelmet, VPN-t, vírusírtót, behatolás felderítést és védelmet (IDP), tartalomszűrést, spamszűrést és alkalmazás monitorozást kínál. Az eszköz tartalmazza a Commtouch tartalom- és spamszűrő, illetve a Kaspersky antivírus és IDP megoldásainak egyéves licencét. “A kisvállalkozások napjainkban ugyanúgy függnek az internetkapcsolatuktól, mint a nagycégek és ugyanannyi védelemre van szükségük a digitális fenyegetések - vírusok, hackerek és lopás - ellen. Az USG100-PLUS valós-idejű, többszintű biztonságot kínál számukra egyetlen csomagban, amit könnyű élesíteni és menedzselni” – véli Cseh Levente, a ZyXEL Magyarország ügyvezetője. Hozzátette: A ZyXEL partnerei számára az új eszköz lehetőséget teremt arra, hogy újra felkeressék kkv-s ügyfeleiket, akik talán most még különböző termékek elegyét használják hálózatuk, felhasználóik és adataik védelmére. A ZyXEL ZyWALL egységes biztonsági termékcsaládja védelmi megoldások olyan választékát adja, amely megfelel mérettől függetlenül minden szervezetnek, a néhány felhasználós kisvállalkozásoktól egészen a nagy cégekig, ahol akár több helyszínen több száz munkavállaló használja a hálózatot. A ZyXEL fejlesztéseinek és megoldásainak köszönhetően mára az európai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált a biztonsági készülékek szegmensben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.