Acéltermékek értékesítésének támogatása NetRegisterrel

|

Az Outokumpu értékesítési folyamatainak támogatására a CNW NetRegister dokumentumkezelő megoldását választotta.

Az Outokumpu finn székhelyű, nemzetközi cég, amely rozsdamantes acél gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A vállalat több mint 30 országban rendelkezik képviselettel, és közel 8000 főt foglalkoztat. Magyarországi leányvállalata az Outokumpu Kereskedelmi Kft. rozsda, sav és hőálló acéltermékeket, többek között lemeztekercseket, szalagokat, hegesztett csöveket, zártszelvényeket forgalmaz. Az Outokumpu értékesítési folyamatainak támogatására a CNW NetRegister dokumentumkezelő megoldását választotta. A leglényegesebb feladatot a bejövő ajánlatkérések, kimenő ajánlatok gyors, pontos visszakeresése, lejáratuk nyomonkövethetősége, naprakész nyilvántartása jelenti. A vállalat az ajánlatok követésén túl a pénzügyi jóváhagyási folyamatok kezelését, a számlák-szállítók párosítását, és a cég további iratforgalmát is ebben a rendszerben kívánja megoldani. Az új rendszer oktatása - melyben minden felhasználó résztvesz - jelenleg is folyik, a megrendelő igényeinek megfelelően paraméterezett NetRegistert a cég munkatársai a héten veszik használatba, és a júliustól már az Outokumpu teljes iratkezelése a NetRegisterben történik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.