Adatbányászati Nyílt Napot rendezett a BME az SPSS Hungary közreműködésével

|

2007. január 31-én Adatbányászati Nyílt Napot tartott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke és az SPSS Magyarországi képviselete.

A szimpózium megrendezésének apropóját az adta, hogy a BME és az SPSS Hungary szerződést kötött a világ vezető adatbányász szoftverének, a Clementine-nak egyetemi alkalmazásáról. Az együttműködés célja az adatbányász utánpótlásképzés biztosítása, az üzleti igények és az akadémiai szféra egymásra találásának elősegítése. A rendezvényen az egyetem oktatóin és professzorain kívül, részt vettek az egyetem azon hallgatói is akik érdeklődnek az adatbányászat iránt és szeretnének ezzel a területtel foglalkozni jövőbeli tanulmányaink, munkájuk során. A nyílt nap keretében az egyetem különböző tanszékeinek képviselői bemutatták adatbányászati tevékenységeiket és eredményeiket, valamint szó esett a BME és az SPSS Hungary közötti szorsabb együttműködési lehetőségekről is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.