Afrikában terjeszkedik az SAP

|

500 millió dollárt fektet az Afrikában lévő működése fejlesztésére az SAP. A német gyökerű szoftvercég rendre dupla számjegyű bővülést regisztrált a fekete kontinensen, melyet hét év alatt az egyik leginkább növekvő régiójává tenne.

A növekedés alapját az egyes szektorok (pl. energia, pénzügyi szolgáltatások, közművek) bővülése, illetve az egyre erősebbé váló kis-és középvállalkozások adják. A szoftvervállalat szerint a helyi vállalatoknál főként az olyan innovációkra van igény, mint a mobilitás, a felhő, a memória alapú számítástechnika. Az invesztíció részeként 10 000 tanácsadót terveznek kiképezni 2020-ig, szoros együttműködésben a helyi önkormányzatokkal, és az egyetemekkel. Kétszázötven fővel bővítik is a szoftvercég helyi dolgozóinak létszámát, és új irodákat nyitnak Angolában, Marokkóban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.