Ajándékba adja naplózó szoftverét a BalaBit

|

Az IT Factory hallgatói a NetAcademia és a BalaBit együttműködésének értelmében most ingyen juthatnak hozzá a syslog-ng Premium Edition változatához.

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott, informatikai képzéseiről ismert IT Factory április 27-én Linux hálózatbiztonság címmel indít tanfolyamot. A „Védd a pingvineket” mottójú képzés elsősorban azoknak a rendszeradminisztrátoroknak szól, akik a Linux kiszolgálók hálózati szolgáltatásainak biztonsága terén szeretnék elmélyíteni tudásukat. A negyven órás – online is végezhető – tanfolyam résztvevői megismerkedhetnek a biztonságos átjárók készítésének, a web alkalmazások védelmének, valamint a virtuális magánhálózatok és a megbízható naplózó rendszerek kiépítésének fortélyaival. A tanfolyamot a naplózó megoldások vezető gyártójaként ismert BalaBit IT Security egy különleges akcióval támogatja, aminek keretében a képzés résztvevői ingyen juthatnak hozzá a syslog-ng Premium Edition öt szerverre licencelt változatához. A közel százezer forint értékű vállalati megoldás, a Linux/Unix rendszereken világszerte kvázi szabványként alkalmazott nyílt forráskódú syslog-ng magasabb funkcionalitású kereskedelmi változata. “A BalaBit felajánlásával a tanfolyamon felkerül az i-re a pont. Így válik teljessé a szoftverarzenál, ezzel ugyanis minden hallgató minden ismertetett eszközhöz és szoftverhez jogtisztán hozzájut.” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont vezetője. A termékhez valamennyi résztvevő egy éves licencet kap, amihez nem kell mást tenni, mint április 26-ig regisztrálni az IT Factory weboldalán.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.