Akár 32GB-tal bővíthető egyszerűen a netbookok tárhelye

|

A netbook egyre elterjedtebb és egyre divatosabb eszköz. Természeténél fogva kicsi és könnyű, ami azt jelenti, hogy gyakran igen sovány SSD tárhely kerül bele. A Verbatim új Store ‘n’ Go Netbook USB meghajtója ezen a hiányosságon javít: 100 forintos érménél is kisebb parányi eszköz segítségével akár 32GB-al is bővíthető a netbook tárolókapacitása, és mivel szinte észrevétlenül bújik meg az USB bemenetben, akár ki sem kell húzni onnan többé.

• Akár 32GB tárolókapacitás • Súlya csupán 2 gramm • Kisebb, mint a 100 Ft-os pénzérme • Folyamatosan a netbookban maradhat • PC és Mac operációs rendszerekkel egyaránt működik Hosszú távú tárhelybővítés A Verbatim új Netbook USB meghajtója lehetővé teszi hordozható számítógépünk tárhelyének bővítését anélkül, hogy kicserélnénk a beépített meghajtót, vagy kitüremkedő külső eszközt kellene magunkkal cipelni. Parányi méretének köszönhetően – csak 17,15 mm hosszú x 14,85 mm széles x 7,7 mm vastag – bedugott állapotban csupán fél cenitre lóg ki a bemenetből. Így akár állandóan a netbookban hagyható, hosszú távú tárhelybővítésként. Természetesen a Verbatim Netbook USB meghajtó nemcsak netbookkal, de bármilyen más USB bemenettel rendelkező számítógéppel vagy multimédia eszközzel működik – az autórádiótól a digitális képkereten át a személyi számítógépig.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.