Aktív munkafelvétel jármű-márkakereskedőknek és szervizeknek

|

Az R&R Software cDMS csomagja új, tableteket alkalmazó vevőszolgálati eszközzel segíti az értékesítést.

Az R&R Software cDMS csomagja számos hazai gépjármű-márkakereskedés és szervizpont igényeit szolgálja ki iparág-specifikus vállalatirányítási, pénzügyi, ügyfélkapcsolati és vállalati mobilitás komponenseivel. A vevőszolgálati és szerviz-tanácsadói munkavégzés legújabb eszköze a kor vállalati mobilitás követelményeinek megfelelő, hatékonyságot és az ügyfélbarát kiszolgálást elősegítő, „aktív munkafelvételt” támogató, tablet eszközökön működő MRA (Mobile Reception Assistant) modul. Az MRA segítségével: – Közvetlenül az ügyfél járműve mellett hajtható végre a járműátvételi folyamat, amelyet márka-specifikus ellenőrzőlisták, valamint a vonatkozó akciók automatikus megjelenítése segít. – A munkalapok az előjegyzésből adat-előtöltéssel is megnyithatók, kezelhetők a szervizlehetőségek. – Az adategyeztetés és -szerkesztés is azonnal elvégezhető: a módosítások a vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati rendszer törzseiben automatikusan szinkronizálódnak. – A tablet beépített fényképezőgépével fotódokumentáció is készíthető a járműről, melyet a rendszer a munkalap mellett automatikusan eltárol. – Lehetőség nyílik arra, hogy jövőbeli eseményeket, javaslatokat is rögzítsen a szerviztanácsadó, amelyekről a rendszer automatikusan emlékeztetőt küld. – „Upselling” értékesítési stratégiák támogatása: vevők motiválása több, vagy nagyobb értékű termék- és szolgáltatáscsomag megvásárlására. 2015-ben már eddig is több hazai Renault márkakereskedés döntött az MRA bevezetése mellett: -Shick-R Kft. -Kristóf Autóház Kft. -Autó Baumgartner Kft. A gépjármű márkakereskedéseket, márkaszervizeket és importőröket kiszolgáló cDMS csomag több mint tíz éve érhető el az R&R Software kínálatában. A csomagban foglalt, Európában piacvezető Vector CDP (Car Dealer Package) szoftvert számos más, az R&R Software által fejlesztett és forgalmazott komponens egészíti ki, amelyek széles funkciópalettájukkal támogatják a több márkás, több telephelyes, vagy akár a központi, regionális működést, és minősített adatkapcsolatot biztosítanak az autógyártói rendszerek felé. A cDMS csomag alacsony kezdeti beruházású Cloud szolgáltatásként is elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.