Az adattároló eszközök világának apró, de masszív ékkövei

|

Bemutatták a mikró pendrive-ok második generációját: az új változatok között nem csak új színeket találunk, de az elérhető tárhely mérete is 32 GB-ra hízott. A Verbatim új eszközei élénk színekben pompáznak és különböző nagyságú tárhellyel kaphatóak. Az apró, mindössze 3 centiméteres meghajtók, nem vastagabbak egy 100 forintos érménél.

Kicsi és erős - A Micro pendrive-okat az úgynevezett “tokban a rendszer” (System-in-Package - SiP) eljárással készítik, melynek során az elektronikus alkatrészeket egyetlen jól szigetelt tokba zárják. A meghajtók ennek a technológiának köszönhetően állnak ellen a pornak, víznek és az elektrosztatikus kisüléseknek, így válnak a világ egyik legkisebb és legmegbízhatóbb tárolóeszközeivé . „A pendrive könnyedén rögzíthető mobiltelefonra vagy kulcstartóra a csomagolásban található pánt segítségével. Ezáltal ez a nagy tárhellyel rendelkező apró eszköz állandó társunk lehet, és akárhol használható anélkül, hogy mindig emlékeznünk kéne arra, hogy hová tettük el, vagy aggódnunk kellene amiatt, hogy esetleg kárt teszünk benne” magyarázza Hans Christoph Kaiser, a Verbatim EUMEA üzletfejlesztési igazgatója. A Verbatim Micro pendrive-ok egyaránt működnek Windows (a Windows 7-et is beleértve), Mac és Linux környezetben, így alkalmasak arra is, hogy a különböző rendszerek között vigyünk át adatokat, vagy különböző számítógépeken használjuk fájljainkat. • a Colour Micro USB 4 GB-os család tagjai a, Napsárga, az Eukaliptusz zöld, a Hot Pink, a Karibi kék és a Lávanarancs mind a boltokban vannak már • a Black Micro pendrive 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os változatban is kapható • csomagolásuk 90 százalékkal kevesebb műanyagot tartalmaz

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.