Az Aspectis lett a Vivotek magyarországi disztribútora

|

Magyarország vezető IP videó forgalmazója – az Aspectis Kft. – disztribúciós megállapodást írt alá a világ egyik vezető IP kamera gyártójával – a Vivotekkel – , ezzel megkapta a jogot a Vivotek IP videó megoldásainak értékesítésére Magyarországon. Az együttműködéssel a magyarországi vásárlók, telepítők könnyebben hozzáférnek a Vivotek teljes termékportfóliójához, költséghatékony videó megfigyelési megoldásaihoz és egy elérhető alternatív megoldást kínálnak az analóg CCTV rendszerekhez képest.

„A Vivotek az IP videó egyik globális vezetője és nagy örömünkre szolgál a cég teljeskörű kínálatát – beleértve az IP kamerákat, a videoszervereket és szoftvereket – kínálni a vásárlóknak Magyarországon. A Vivotek egy megbízható, költséghatékony megoldás lehet a jelenleg még analóg CCTV megoldásokat használó ügyfeleinknek. A Vivotek hazai bevezetésével teljeskörű IP videó eszközökkel tudunk telepítőknek és rendszerintegrátoroknak szolgálni az egész országban.” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője. „Az Aspectis már többször is bizonyított IP videó megoldások forgalmazásában. A megállapodás aláírásával képesek vagyunk a Vivotek megoldásait Magyarország egyik legnagyobb létszámú és legjobban képzett IP videó telepítőinek és szakembereinek nyújtani. Ennek előnyeit főként a viszonteladók és azok a felhasználó élvezhetik, akik jelenleg még analóg videót használnak, de az IP videó felé kacsingatnak.” – mondta Evan Chang, a Vivotek Inc. az EMEA régió értékesítési vezetője. A Vivotek termékeinek forgalmazásával az Aspectis Kft. folytatja termékportfóliójának bővítését, illetve azt a stratégiát, amivel megerősíti pozícióját Magyarország vezető disztribútoraként IP alapú videó megfigyelő- és beléptető rendszerek értesítésével. További információ: http://www.aspectis.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.