Az Avaya a világ legetikusabb vállalatai között

|

Az Ethisphere Intézet az idei évben is elkészítette a Világ Legetikusabb Vállalatainak listáját.

Az Avayát, az üzleti kommunikációs megoldások vezető szolgáltatóját a tavalyi év után idén is a Világ Legetikusabb Vállalatainak („World’s Most Ethic Companies”) listájára választotta az Ethisphere Intézet. A hírt az Ethispere a Forbes-sal közösen szervezett, „Az etikus vezetés és a profit” című konferencián jelentette be. A Világ Legetikusabb Vállalatainak listáját az Ethisphere Intézet vezető jogászok, kormányzati hivatalnokok, egyetemi professzorok és a témában járatos vállalati vezetők bevonásával készíti abból a célból, hogy felkutassa és népszerűsítse a globális irányítás leginkább alkalmazható gyakorlatát, az üzleti etikát és a vállalati felelősségvállalást. Az Ethisphere Intézet kutatói és elemzői a vizsgálat során több ezer vállalatot kerestek meg mind a hat kontinensről, hogy kialakítsák a szigorú, többlépcsős értékelési folyamat után a legetikusabb vállalatok listáját. Az Ethisphere elemzői a legetikusabb vállalatok összegyűjtése során azt vizsgálták, hogy a vállalatok szabályozásai mennyire etikusak, azaz megvizsgálták a jogvitákat és a korábban esetlegesen megszegett szabályokat, értékelték az innovációs beruházásokat és a fenntartható fejlődést szolgáló üzleti megoldásokat, tanulmányozták a senior vállalatvezetők, az üzlettársak, a beszállítók és az ügyfelek ajánlásait, és a vásárlói visszacsatolások értékelésére külön akciócsoportot hoztak létre. Az Avayát az Ephisphere egy másik felmérésén is díjazta: 1000 vállalat közül a hetedik helyen végzett a „Best Overall Government Contractors Ethics Program” listáján. Az Ethisphere Intézet eredményei olvashatók a negyedévente megjelenő Ethisphere Magazin legújabb számában. Az Ethisphere Intézetről és a vizsgálat eredményeiről további információ a http://www.ethisphere.com honlapon található.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.