Az Avocent bekerült Service Provider Weekly Top 50 listájába

|

A Service Provider\'s Weekly\'s Top 50 gyártójának listáját készítette el a legjobb gyártók termékeinek vagy a legjobb szolgáltatások alapján a szolgáltatók piacán. A szerkesztői csapat a legjobb 50 megoldást választotta ki, melyek a szolgáltatók aktuális kihívásaival találkozik - azaz olyan alkalmazások, amelyek még több szolgáltatást és még több hozzáadott értéket adnak a felhasználók számára, több profit ráfordítása nélkül.

Az Avocent szerver-, táp- és service processor menedzsment eszközeinek sorozatát képes felügyelni egy központosított menedzsment szoftver segítségével egy egységes interfészből. Ennek eredményeképpen az IT berendezésekhez történő hozzáférés egyszerű és gyors, bárhonnan a világból. Az Avocent MergePointŽ service processor manager eszköze elnyerte az Editors\' Choice díját 2007 májusában, az eszköz funkcionalitásának és megjelenésének köszönhetően. A MergePoint lehetőséget az akadály mentes adatközpont mentes menedzsmentjéhez, és használatával a service processor technológiájának működése hatékonyan csökkenthető. Az Avocent olyan IT infrastruktúra menedzsment megoldásokat szállít, amelyekkel a működési költség csökkenthető, egyszerűsíti a menedzsmentet, és fokozatosan növeli a rendelkezésre állást az integrált, központosított in-band és out-of band hadvereinek és szoftvereinek köszönhetően. Az Avocent, a LANDesk-el karöltve piacvezetője a hálózati rendzerek, biztonsági megoldások és processor menedszment megoldásoknak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.