Az Avocent új taggal bővítette a soros porti konzol szerver családját

|

Az új ACS 6000-es széria, ami része az Avocent piacvezető konzol szerver családjának új biztonsági rendszerrel lett ellátva, és még gyorsabb kapcsolódást valamint menedzselést tesz lehetővé a szerverparkok világában.

"Mint a piacvezető gyártó, ügyfeleink segítségre vagyunk. Sikerünk lényege, hogy az általunk kínált termékekkel ügyfeleink hatékonyan alakíthatják ki vállalkozásuk számára az ideális informatikai környezetüket." nyilatkozta Dave Perry az Avocent vezető testületének elnöke. "Ügyfeleink gyakran kérik, hogy segítsünk a telepítésben, valamint az adatcenter működésének mihamarabbi visszaállításában. Az ACS 6000 modell pont erre kínál megfelelő és biztonságos megoldást." Takarítson meg időt és pénzt! Az eszközök cseréje gyakran vonja magával a szerverek kiterjedt átkábelezési munkáit.Az ACS6000 modellünk az első olyan konzol szerver, ami szoftveresen konfigurálható csatlakozóval rendelkezik a Cisco routerekhez, így elhagyható a kiterjedt és időigényes átkábelezés. Ennek eredménye a gyorsabb, egyszerűbb telepítés, ami ügyfelein egyik fő elvárása az adatközpontok upgrade-elésében, vagy konszolidálásában. Az eddigi kézi beállítással szemben a mostani automata hálózati felfedező alakalmazással automatikusan felismeri a hálózati eszközöket - úgymint a routereket, tűzfalakat, és switcheket - a telepítési idő a felére csökkenhet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.