Az Axis bemutatja az intelligens video új generációját

|

Az Axis Communications erősítette a hálózati video portfólióját az Aktív Befolyásolás Riasztás (Active Tampering Alarm) bevezetésével. Ez a hálózati kamerákba épített intelligens funkció automatikusan riasztja a kezelőt, ha a működését bármilyen módon megpróbálták megzavarni.

„Ez különösen olyan alkalmazásokban hasznos, ahol potenciálisan vandalizmusra lehet számítani, például iskolákban, börtönökben, közlekedési eszközökön és nehéz környezetben, ahol az időjárás, vibrációk vagy por ronthatják a kamera működését. Az Aktív Befolyásolás Riasztás észleli ezeket a működésbeni zavarokat, mint véletlen elmozdítás, kamera látásának blokkolása vagy fókuszának elállítása és riaszt ha a kamerát megtámadják, lefújják festékkel vagy szándékosan letakarják.”- mondta Bata Miklós az Aspectis Kft. ügyvezetője, az Axis magyarországi disztribútora. Aktív Befolyásolás Riasztás nélkül hosszú idő eltelne, amíg észlelnénk a történteket. Ez különösen olyan felhasználásokban igaz, ahol egy kezelő egyszerre sok kamerát figyel. Ha azonnal nem észleljük a behatást, akkor fontos eseményeket nem veszünk észre vagy teljesen használhatatlan képanyagot tárolunk. Ugyanakkor Aktív Befolyásolás Riasztással azonnal értesítést kapunk, ha a kamerát normális működése közben megzavarták. Az Axis hálózati kamerák és video szerverek beépített video analitikával rendelkeznek, melyeket könnyű használni, ugyanakkor nagyon masszívak. A Video Mozgás Érzékeléssel és az Audio Érzékeléssel együtt az Aktív Befolyásolás Riasztás funkciók támogatják a kezelőt mindennapi munkájában azáltal, hogy megoldják a valós idejű videomegfigyelés kihívásait. A funkció a hálózati kamerába van beépítve, ez garantálja az egyszerű használatot és skálázhatóságot, ami az analóg technológival nem lehet elérni. Az Aktív Befolyásolás Riasztás funkció az alábbi kamerákban már eléhető: AXIS 209FD-R, AXIS 221, AXIS 223M és AXIS 225FD. Bővebb tájékoztatásért forduljon az Aspectis Kft.-hez info@aspectis.hu vagy keresse fel a www.aspectis.hu honlapot. Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Tel: (06) 1 414 1022

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.