Az Axis Communications nyerte a 2009-es svéd export cég díjat

|

Az Axis Communications kapta a 2009-es év export cége díjat Svédországban, melyet maga az uralkodó, XVI. Károly Gusztáv király adott át a stockholmi ünnepségen. A díjat minden évben annak a svéd cégnek ítélik oda, amely több piacon is kiemelkedő export eredményt produkált az elmúlt években, és emellett a hazai (svéd) üzleti tevékenységei is kedvezően alakultak.

A díjat odaítélők véleménye szerint választásuk azért esett épp az Axis Communications-re, mert "ez volt az első cég, amelyik hálózati kamerákat gyártásával kezdett foglalkozni. A gyors termékfejlesztésnek és értékesítési modellnek köszönhetően, – szisztematikusan támogatja forgalmazóit saját irodáin keresztül – a cég stabilizálta vezető helyét a nemzetközi piacokon." "Nagyon büszkék vagyunk, hogy a rengeteg kiváló vállalat közül az Axis Communications kapta meg a Svéd Export díjat. Az Axis erőteljes növekedést mutatott az elmúlt öt évben, és a cég eladásai hazai és nemzetközi szinten is megháromszorozódtak. Komoly érdeklődést látunk világszerte hálózati videotermékeink iránt, és globális terjeszkedésünk eredményeként legutóbb Pekingben, Sao Pauloban és Moszkvában nyitottunk helyi irodát” – mondta Ray Mauritsson, az Axis Communications elnöke. Az Axisnak komoly tapasztalata van a nemzetközi értékesítési területeken, sőt, mára az eladásaik 95%-a külföldön történik. 1984-es megalapítása óta a cég aktív nemzetközi jelenléttel bír, ma már 25 000 partnere segítségével legalább 70 országban értékesít. Az Axis Communications vezeti a hálózati videotermékek piacát, megfigyelő kamerái ott vannak többek között az amerikai és angol iskolákban, a sydney-i repülőtéren, a moszkvai metrókon, a svájci vonatokon. Franciaországban térfigyelésre, Kínában pedig duzzasztógátak felügyeletére is használják őket. A hálózati videotermékek eladása az Axis új értékesítéseinek 96 százalékát teszi ki.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.