Az elmúlt évben 239 százalékkal nőtt az OKI piaci részesedése

|

Az OKI az A3-as nyomtatók piacának közel harmadát uralja az EMEA régióban.

Az OKI Printing Solutions 29 százalékos részesedésével megerősítette második helyét az EMEA régióban az A3-as színes nyomtatók piacán. Az OKI Printing Solutions piaci részesedése 239 százalékkal nőtt az elmúlt évben. Ez 13-szor nagyobb ütem, mint a konkurensek által elért 19 százalékos éves növekedés. Az OKI Printing Solutions már 4 kelet-közép európai országban is piacvezető a színes A3-as nyomtatók piacán (Lengyelország, Ukrajna, Szlovákia és Szlovénia), s tartja első helyét az olyan jelentős piacokon is, mint Németország, Spanyolország, Svájc, Ausztria, Portugália és Izrael. Mindez megerősíti, hogy az OKI Printing Solutions a leggyorsabban növekvő vállalat Európában az üzleti nyomtatók piacán, és az EMEA-térségbeli piacvezető már csak 11 százalékkal jár előtte. Az EMEA régióban eladott A3-as színes üzleti nyomtatók csaknem egyharmadát az OKI Printing Solutions termékei teszik ki, és ez jórészt az új kategóriát teremtő A3-as színes lapnyomtatónak, a C8600-as modellnek köszönhető. Önmagában a 2006 novemberében bemutatott kompakt, kedvező árú C8600-as modell 18 százalékos piaci részesedéssel bír. A termékcsalád most bemutatott C8800-as modelljével várhatóan tovább nő az OKI Printing Solutions részesedése ezen a piacon. Barlavits Péter, az OKI magyarországi leányvállalatának kereskedelmi és marketing igazgatója kifejtette: „Ez a siker annak köszönhető, hogy az OKI Printing Solutions elkötelezett az üzleti célú színes nyomtatók fejlesztéséért. Például egyedi LED-es technológiánk a konkurensekénél jobb minőségű és megbízhatóbb nyomtatást biztosít. Ez a technológia tette lehetővé az OKI Printing Solutions számára, hogy egyedüli gyártóként mindes színes nyomtatóban nagy felbontású színes nyomtatást tudjon nyújtani. Vásárlóink kedvelik az OKI Printing Solutions A3-as színes nyomtatóit, és a piacvezetőt leszámítva több A3-as színes nyomtatót adunk el, mint az összes többi nyomtatógyártó együttesen” – mondta.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.