Az ENSZ WEP díjjal jutalmazta a Fujitsu fülöp-szigeteki globális szolgáltatóközpontjának közösségi és iparági aktivitását

|

A Fujitsu globális szolgáltatóközpontja (Global Delivery Center, GDC) fülöp-szigeteki munkatársainak közösségi aktivitása díjat nyert az ENSZ-től.

A nők felhatalmazását támogató WEP díjprogram1 fülöp-szigeteki közösségi és iparági aktivitást elismerő kategóriájának második helyezettje a Fujitsu leányvállalataként működő WeServ Systems International, Inc.3

Az ENSZ WEP díjának közösségi és iparági aktivitási kategóriája azokat az élen járó vállalatokat jutalmazza, amelyek közösségi és iparági tevékenységei ösztönzik a nemek közötti egyenlőséget. Ebbe beletartozik a nemek közötti egyenlőség érvényesítése a társadalmi szerepvállalási stratégiákban, illetve CSR és emberbaráti programokban. A Fujitsu együttműködik a nemek közötti egyenlőségért küzdő civil szervezetekkel, és több érintett felet tömörítő érdekképviseleti programokban vesz részt.

A 2020. november 11-én tartott virtuális ünnepségen a Fujitsu második helyet ért el kategóriájában. A közösségi és iparági aktivitásért járó WEP díjat a Fujitsu részéről Helen Lamb, a Global Delivery üzletág iparági és portfóliószolgáltatásokért felelős vezetője, és Arlene Gregorio, a fülöp-szigeteki Fujitsu GDC vezetője vette át.

A fülöp-szigeteki GDC a helyi Food for the Hungry civil szervezettel összefogva azokat a BTNB (Bitungol, Tigbe, Norzagaray, Bulacan) Mats Manufacturing Group által foglalkoztatott családanyákat támogatta, akiknek megélhetése veszélybe került a Covid19-világjárvány miatt. A Fujitsu szolgáltatóközpontja 1300 kézzel készített laptoptáska megvásárlásával segítette a közösséget.

A Fujitsu kezdeményezései a Global Delivery szervezet vállalati felelősségvállalási (GRiP) programjának két pilléréhez: a közösségfejlesztést, illetve a sokszínűséget és befogadást támogató alprogramhoz tartoznak. A Fujitsu a WEP alapelveket aláíró globális szereplők egyike, amely az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak keretrendszere alapján működik együtt ügyfeleivel és a közösségi csoportokkal a helyi igényekre reagáló, tartósan pozitív hatás elérést szolgáló projektekben.

"A nemek közötti egyenlőség nem csupán alapvető emberi jog, hanem egyben a békés, virágzó és fenntartható világ alapja is. Ezt kizárólag a nők felhatalmazása útján lehet elérni. A WEP közösségi és iparági kategóriájában a példamutató gyakorlatot jutalmazó díj fantasztikus elismerése annak a szemléletnek és azoknak az eredményeknek, amelyeket a fülöp-szigeteki Fujitsu GDC csapata követett, illetve ért el Arlene Gregorio vezetésével" - nyilatkozta Helen Lamb.

"Az elismerés megerősíti elkötelezettségünket aziránt, hogy tovább mélyítsük és bővítsük a Fujitsu vállalati felelősségvállalási programjainak hatását a nemek közötti egyenlőség és a nők felhatalmazása terén. A díj arra sarkall minket, hogy még többet tegyünk a társadalomért, összhangban a Fujitsu törekvésével, hogy az innováción alapuló bizalomépítésen keresztül fenntarthatóbb hellyé tegye a világot" - tette hozzá Arlene Gregorio, a Fujitsu fülöp-szigeteki globális szolgáltatóközpontjának vezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.