Az ESET bemutatta a NOD32 új generációját

|

Az ESET bemutatta a NOD32 vírusirtó új verzióját, valamint új biztonsági programcsomagját. Az ESET Smart Security a vírusvédelem és a kémprogramvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz. Az új termékek hamarosan Magyarországon is elérhetők.

Az otthoni felhasználók számára az ESET termékbejelentéseinek kétségkívül legizgalmasabb pontja az ESET Smart Security, a gyártó új, integrált biztonsági programcsomagja. Az ESET Smart Security a NOD32 technológián alapuló vírus- és kémprogramvédelem mellett már beépített tűzfalat és integrált levélszemétszűrőt is tartalmaz. A szoftver így nem csupán a vírusok, a kémprogramok és a rootkitek ellen nyújt megbízható védelmet, hanem megakadályozza az illetéktelen adatkommunikációt, a levélszemétszűrő segítségével pedig meggátolja a kéretlen reklámlevelek beérkezését is. Az ESET Smart Security emellett nagyobb teljesítményt nyújt, mintha a felhasználó feltelepítene a számítógépére egy vírusirtót, egy kémprogram-eltávolítót, egy tűzfalat és egy levélszemétszűrőt. Az ESET megoldásában a modulok ugyanis szorosan integráltak, és egymással is kommunikálnak. Ennek köszönhetően az ESET Smart Security minden károkozót a leghatékonyabb módszerrel állít meg, és a teljes programcsomag is a NOD32 antivírus rendszertől megszokott gyorsaságot nyújtja. Emellett az ESET Smart Security természetesen tartalmazza a NOD32 vírusirtóban megismert proaktív ThreatSense technológiát, így védelmet nyújt a még ismeretlen számítógépes fertőzések, vagy más néven nulladik napi támadások többsége ellen is. Az integrált biztonsági programcsomag mellett az ESET bejelentette a NOD32 antivírus rendszer új, 3.0-ás változatát is. Így azok a felhasználók, akik számára nem fontos a kéretlen reklámlevelek szűrése vagy a tűzfal, továbbra is hozzájuthatnak a legújabb technológiát használó vírus- és kémprogramvédelemhez. A sokszorosan díjnyertes NOD32 új verziója az eddig is páratlanul gyors keresőmotor továbbfejlesztésének eredményeként – a belső teszteredmények szerint – még elődjénél is kevesebb erőforrást köt le. Emellett kisebbé vált a frissítések mérete is, ami különösen fontos a lassú internetkapcsolattal rendelkező otthoni felhasználók, valamint a vállalatok számára. A vírusirtó kezelőfelülete is átalakult. Az új grafikus felület áttekinthetőbb, könnyebben értelmezhető a laikus felhasználók számára, de a „Hozzáértő mód” aktiválásával a lakossági verziókban is elérhetőek a részletes beállítási lehetőségek. Az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus 3.0-ás verziója hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz, az angol nyelvű próbaváltozatok pedig már letölthetőek a http://www.nod32.hu/letoltes/proba weboldalról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.