"Az év információbiztonsági újságírója 2015"

|

Az idén már tizedik alkalommal hirdetünk pályázatot a cím elnyerésére, melyre bármely magyarországi médiában (elektronikus vagy nyomtatott sajtó) információ- és adatvédelem, információbiztonság témában publikáló újságíró jelentkezhet.

A nyilvános meghirdetést követően magyar nyelvű pályázatot bármely természetes vagy nevében más természetes vagy jogi személy beadhat. A pályázatoknak tartalmaznia kell a következő információkat: - A pályázó neve - A pályázó elérhetősége (mobiltelefon, e-mail, esetleges saját honlap, blog) - Min. 5 darab 2014. január 1. utáni referencia publikáció (illetve nyilvánosan elérhető link), melyek IKT biztonsági technológiákról, IKT biztonság gazdasági hatásairól, Információ- és adatvédelemről, Információvédelmi menedzsment rendszerekről (kiemelten az ISO 27000 szabvány-család). Pályázatok [b]2015. február 27.-én 15:00-ig[/b] adhatók le elektronikus formában. A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület a pályázat eredményét 2015. március 18.-án a LXV. Információvédelmi Szakmai Fórumon ismerteti. Bővebb információ: www.hetpecset.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.