Az „Év Vállalata” lett a munkahelyi színes nyomtatóival a Xerox

|

Az informatikában legmeghatározóbb üzleti partnereket, kiemelt viszonteladókat, szolgáltatókat és szakembereket tömörítő és nekik szóló szakmai kiadvány, a világszerte elismert CRN Magazin idei megmérettetésén a Xerox nyerte el a munkahelyi színes nyomtatók kategóriában „Az Év Vállalata” díját.

Idén a több mint 3700 szolgáltató részvételével készített CRN felmérésben a Xerox kapta a legjobb pontszámot a támogatás és partnerkapcsolat terén, amivel minden más vetélytársát felülmúlta a munkahelyi színes nyomtatók kategóriában. A pontszámokat a kereskedőkkel való elégedettség besorolási skálája alapján számították ki 18 termék és szolgáltatás kapcsán. „Már 25 éve mindig megkérjük szolgáltatókat, hogy értékeljék a forgalmazókat. Épp ezért a CRN éves teljesítményértékelését megnyerni az egyik legrangosabb elismerés az informatikai iparágban.” — hangsúlyozta Kelley Damore, a CRN magazint kiadó Everything Channel alelnöke és szerkesztőségi igazgatója. A Xerox világszerte számos termékkel és programmal segíti viszonteladóit, hogy azok vállalkozásai növekedni tudjanak. Ezek közé tartozik a vállalati megtakarításokat elősegítő PagePack® 3.0, ami egy menedzselt nyomtatási szolgáltatásokból álló programcsomag. A Xerox idén összesen 47 kitüntetést kapott irodai termékeiért és megoldásaiért. Ezekből néhány példa: • ColorQube® 9200 Series szilárd tintás többfunkciós nyomtató (MFP): „A szerkesztőség ajánlata” a Better Buys for Business’ 2010-es, színes többfunkciós nyomtatókról szóló kiadványában • Phaser® 6128 MFP: A BERTL, Inc. „olvasói különdíja” az egyszerű használhatóságért a színes lézer MFP szegmensben • WorkCentre® 6400 MFP: A szerkesztőség ajánlata” a Better Buys for Business’ 2010-es, színes többfunkciós nyomtatókról szóló kiadványában • Xerox’s Mobile Express Driver™: „2010 legjobb ingyenes szoftvere” a PC Magazin szerint A Xerox díjnyertes termékeit és szolgáltatásait bemutatja majd több ipari eseményen is, többek közt a las vegasi SGIA-n és a seattle-i Interface-en.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.