Az IFS és a Tata Consultancy Services szövetségre lépett az eszköz- és szolgáltatás menedzsment területén

|

Az IFS globális ERP megoldásszállító partneri megállapodást kötött, a Tata Consultancy Services-zel (TCS), hogy közösen nyújtsanak vállalati eszközgazdálkodási (EAM), valamint szolgáltatás-menedzsment megoldásokat az IFS ügyfeleknek. A partnerség – melynek célja a meghatározott iparágakban új üzleti lehetőségek generálása mellett, a meglévő ügyfelek támogatása – egy agilisabb megközelítésmód alkalmazását jelenti a globális vállalatoknál végzett IT projektek megvalósításában.

A partneri kapcsolat elsődlegesen a projekt-alapú gyártó, a vegyipari, az energetikai, a közmű- és telekommunikációs, valamint az olaj- és gázipari szegmenseket célozza. A TCS kezdetben az amerikai és európai piacra fog összpontosítani, ahol a piaci konszolidáció, valamint az eszközök és a kapcsolódó szolgáltatások hatékonyságának növelése iránti fokozott igény erős keresletet generál. A TCS, mely Indiában, Pune városában építi ki IFS tanácsadói központját, rendszerbevezetési és terméktámogatási szolgáltatásokat fog nyújtani, beleértve az IT karbantartást és integrációt, a projektmenedzsmentet, valamint újraszervezést. „Úgy döntöttünk, hogy szorosan együttműködünk az IFS-sel és továbbfejlesztjük közös üzleti ajánlatunkat annak érdekében, hogy az ügyfeleknek nagyobb hatékonyságot biztosíthassunk” – mondta Regu Ayyaswamy, a TCS műszaki fejlesztési és ipari szolgáltatási részlegéért nemzetközi szinten felelős alelnöke. „Az IFS megoldásaiba történő beruházás a szolgáltatásorientált architektúra és a komponens alapú alkalmazás révén lehetővé teszi a globális vállalatoknak, hogy agilisabbá, rugalmasabbá váljanak.” „A TCS-sel való partnerség hozzá fog járulni, hogy hatékonyan szolgáljuk ki globális ügyfeleinket, és magas szintű terméktámogatást nyújtsunk számukra. Továbbá lehetőséget biztosít, hogy új üzleteket szerezhessünk a projekt alapú iparágakban” – mondta Alastair Sorbie, az IFS elnök-vezérigazgatója. „A TCS egy globális vállalat, globális hálózattal. A vállalattal való együttműködés folytán költséghatékonyabb megoldásokat leszünk képesek nyújtani, melyek segítenek ügyfeleinknek a lehető leggyorsabban kiaknázni komponens alapú szoftverünk előnyeit, szert téve így arra az agilitásra, amire szükségük van a mai globális gazdaságban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.