Az informatikai biztonság új dimenziója

|

Az amerikai PatchLink Corporation felvásárolta az információszivárgás elleni küzdelem egyik európai zászlóshajóját...

Az amerikai PatchLink Corporation felvásárolta az információszivárgás elleni küzdelem egyik európai zászlóshajóját a luxemburgi székhelyű SecureWave vállatot és új nevet adott az egyesített cégnek: Lumension Security. Az új cégnév alatt továbbfejlesztik és szorosabban integrálják az eddig forgalmazott termékeket, hogy létrejöjjön a legjobb házirend alapú megoldás a teljes biztonsági menedzsment életciklusra. Az Atigris Informatika, a Securewave kizárólagos magyarországi partnere ezentúl nemcsak a SecureWave hálózati végpontvédelmet biztosító szoftvercsaládját, a Sanctuary Application Control és Sanctuary Device Control termékeket tudja ügyfeleinek szállítani, hanem megjelent a kínálatban a teljes PatchLink termékcsalád is. A három legfontosabb új termék a következő: PatchLink Security Management Console: Egyetlen központi helyről képes ellenőrizni és irányítani a hálózat teljes biztonsági menedzsmentjét. PatchLink Scan: Elvégzi a számítógépes hálózatban található eszközök átfogó vizsgálatát, felmérést készít a biztonsági beállításokról (antivírus, antispam, hiányzó javító csomagok, nyitott portok, stb.) és mindezek alapján javaslatot készít az azonosított potenciális támadási pontok helyreállításának sorrendjére. PatchLink Update: Automatizálja a heterogén hálózati környezetben a biztonsági javító csomagok összegyűjtését, analizálását és kiosztását. A PatchLink Update rendelkezik a világ legnagyobb, legtöbb termékre kiterjedő biztonsági javítócsomag gyűjteményével.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.