Az ingatlanpiacon a személyre szabott szolgáltatások ideje jön!

|

2010. április 22-én nyitotta meg kapuit Székesfehérváron a Gorsium Ingatlan Iroda – a Földhivatallal szemben. A megnyítón Márkus Tamás az iroda tanácsadója bizakodóan beszélt a piac kilátásairól, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az eladók és a vevők is a válság tapasztalatai alapján óvatosabbak lettek. Ennek megfelelően döntéseiket körültekintőbben hozzák meg.

Első körben egyre elterjedtebb az interneten való tájékozódás, majd ezen előismeretekkel felvértezve ingatlan tanácsadókkal személyes egyeztetések és bejárások után választanak. Az új iroda ebben a személyes kapcsolatban kíván minden eddiginél körültekintőbb partner lenni. A megnyitón megjelentek előtt Kisfalusi Lehel, a Madách Színház és Karinthy Színház színművésze, valamint Pál Tamás, zenész-énekes a lakás és a szűkebb közösség szerepéről szóló művekből adott elő. Az LGT „Miénk itt a tér” dala megadta az alaphangot a Gorsium tanácsadóinak mondanivalójához. Márkus Tamás kollégáit is bemutatva elmondta, hogy partnereiknek a kockázatmentes üzlet érdekében olyan nem kizárólagos szerződéseket ajánlanak, amelyek esetében csak a valóban létrejött üzletek után szükséges jutalékot fizetniük. A Gorsium Ingatlan Iroda tanácsadói megtehetik ezt a fajta eladóbarát ajánlatot, mivel több éves tapasztalatuk van a város és a megye ingatlanpiacán. Vevőik igényeinek megfelelően folyamatosan bővülő listájukból széleskörűen tudják részletes információkkal ellátni az érdeklődőket, akikkel a kiválasztott ingatlanokat személyesen be is járják. Az Iroda szlogenje - „…együtt álmai otthonáért!” - mutatja az ott dolgozó személyzet ügyfélközpontú szemléletét, a kényelmes ügyintézés lehetőségét. Az iroda tanácsadói szerint a vásárló erőt továbbra is komolyan meghatározza a hitelhez jutás lehetősége. A hitelezés egyre inkább kiforrja magát és kezd stabilizálódni. Az új jogszabály bevezetése a hitelezés tisztulását hozza magával. A legjobb esetben jelenleg a vételár 60%-át finanszírozza meg a bank és az ügyfél fizetőképességét is jobban vizsgálják. Talán ebben az évben már mernek hitelt felvenni ez emberek! Még mindig a deviza alapú hiteleket részesítik előnyben az ügyfelek, bár a pénzintézetek egyre kedvezőbb forinthiteleket kínálnak. A Gorsium Ingatlan Iroda ezek után a szerződéskötés és a költözéshez szükséges átalakítások kivitelezésében nyújt személyre szabott segítséget. Az új iroda céges hátterét és pénzügyi stabilitását a most 9 éves, folyamatosan nyereséges budapesti székhelyű MagiCom Kft. adja. Az alapvetően informatikai kiszervezéssel foglalkozó cég fejleszti és forgalmazza a Házmester programot, amelyet több mint 300 közös képviseletet ellátó cég használja, és több mint 120.000 albetét-lakás adatait kezelik. A megnyitón szó esett a Gorsium Ingatlan Iroda egyedi terveiről is. Az informatikával foglalkozó anyacég lehetőségeit kihasználva még a nyár előtt internetes videokonferencia rendszer segítségével kívánnak az érdeklődőknek tanácsadást adni eladásaikhoz és kereséseikhez. A tanácsadás ingyenes lesz és egy rövid regisztráció után otthonról bárki igénybe veheti ezt az egyénre szabott szolgáltatást. Bővebb információért látogasson el az Iroda honlapjára: www.gorsiumingatlan.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.