Az INTELLECT UK tagja lett a MagiCom

|

A MagiCom londoni leányvállalata révén csatlakozott az angol piac legnagyobb technológia kereskedelmi szövetségéhez, az Intellect UK-hez (www.intellectuk.org).

A szervezet több mint 750 taggal büszkélkedik a technológia minden területéről, így az IT szolgáltatások, outsourcing, telekommunikáció, stb. A tagság nagy előnye, hogy az Intellect megosztja tagjaival több éves tapasztalatát, és a birtokában lévő piaci ismereteket, elemzéseket, kimutatásokat is elérhetővé teszi számunkra. A 70 különféle munkacsoport közül az Outsourcing and Offshore, az SME, az Information Management and Security csoportokhoz csatlakozva az angol piac jeles képviselőivel együtt készíthetünk piackutatásokat, fejlesztéseket, és folytathatunk lobbi tevékenységet. A csoportmunkák eredményeit elérhetővé teszik webes felületen, illetve hírlevelekben, és az angol szaksajtóban is publikálják. A rendszeres szakmai konferenciákon neves szakemberek tartanak előadást a technológia minden területéről. A tréningek széles variációt nyújtják a tagok számára a marketing, szakmai tréningektől egészen a személyiség fejlesztő tréningekig. A MagiCom számára nagy lehetőségeket rejt a csatlakozás, mivel közvetlen kapcsolatot tudunk kiépíteni az IT piac szereplőivel, mely az angol leányvállalatunk fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen. A tagoknak lehetőségük van az Intellect irodák igénybevételére, hogy saját rendezvényeket tartsanak, melyek megszervezésében és lebonyolításában is segítséget nyújtanak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.