Az intelligens TV-k terjedésével a powerline-ok is népszerűbbek lesznek

|

Általános trend, hogy egyre többen használnak video streaming szolgáltatást és játszanak nagy sebességű, interaktív játékokkal. Többek között ennek is köszönhető, hogy egyre jobban virágzik a powerline adapterek piaca. A ZyXEL új, PLA5000 Gigabit Ethernet HD sorozatával ezt az igényt ismerte fel, eszközei az első olyan powerline termékek, melyek támogatják az új HomePlug AV2 szabványt, ezáltal pedig biztosítják az 600Mbps sebesség elérését is.

„Az új sorozat a kereskedők számára is lehetőséget biztosít, hogy reagáljanak a változó fogyasztói igényekre, ezáltal pedig versenyelőnyhöz juthassanak” – véli Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. A powerline termékek népszerűségüket többek között annak is köszönhetik, hogy képesek a Smart TV-k és a játékkonzolok közötti kapcsolatot gyorsabbá tenni, különösen igaz ez a HomePlug AV2 szabvánnyal ellátott eszközökre. A felhasználók emellett pedig ugyanúgy élvezhetik a nagy felbontás előnyeit, mely az on-demand TV szolgáltatás, a webes és interaktív játékok gazdag grafikai tartalma miatt elengedhetetlen. A 600Mbps sebesség egyúttal azt jelenti, hogy az új verziók 20 százalékkal gyorsabbak a jelenleg forgalomban 500Mbps-os működő termékeknél, így kiváló megoldást nyújtanak azoknak a fogyasztóknak, akik gyorsabb sebességre vágynak. A Quality of Service (QoS) funkció segítségével pedig priorizálható a forgalom, azaz rangsorolhatók a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások (pl.: HD streaming, videó- és online játékok, VoIP szolgáltatások), így biztosítva az elérhető legmagasabb felhasználói élményt. A funkció lehetővé teszi, hogy az internet sebessége nem csökken egyidejű használat esetén sem. A PLA5205 és a PLA5215 Powerline Ethernet Adapter minden olyan eszköz működtetéséhez ideális, melyek távolabb esnek a vezeték nélküli kapcsolatot biztosító routertől, legyen az akár intelligens TV vagy játékkonzol. A nagy teljesítményű, HD powerline eszközök egyszerűen a konnektorhoz csatlakoztatva azonnal biztosítják internetképes hálózatot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.