Az IQinVision disztribútori szerződést írt alá az Aspectis Kft.-vel Magyarországon

|

Az IQinVision – a megapixeles IP videó technológia piacvezetője – disztribútori szerződést írt alá az Aspectis Kft.-vel, Magyarország vezető IP videó disztribútorával, az IQeye megapixeles IP kamerák forgalmazására. Az IQinVision intenzíven növelte jelenlétét az európai IP videó piacon az elmúlt időben és a magyarországi nyitás is ennek a terjeszkedési stratégiának a része.

“Az IQinVision a megapixel és a videó tartalom elemzés (VCA) fejlesztésének úttörője. Az Aspectis Kft. viszonteladói hálózatán keresztül ezek a technológiák már a magyar vevőknek is elérhetőek lesznek. Az Aspectis Kft.-nek már van gyakorlata sikeresen bevezetni új termékeket a magyar piacra és vezető értéknövelt IP videó disztribútorként képviselve cégünket sikeres együttműködésre számítunk.”- mondta Mark Nazarenus, az IQinVision nemzetközi értékesítési igazgatója. “Az IQeye kamerák magas minősége és az IQinVision piaci elkötelezettsége mind garancia a sikeres együttműködésre, ezen túlmenően pedig a termékek nagyszerűen illeszkednek az Aspectis IP videó megfigyelési portfóliójába. A folyamatos kutatás és fejlesztés, valamint a nyílt architektúra mind követik az integrátorok, telepítők és vevők igényeit a megapixel technológia és videó tartalom elemzés területén.”- mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója. Az IQinVision a megapixeles IP videó technológia piacvezetője. A magántulajdonban lévő amerikai cég központja San Juan Capistranoban található, európai regionális irodája pedig a hollandiai Utrechtben van. Az cég 1998 óta tervezi, gyártja és forgalmazza nagyteljesítményű hálózati kamerákat (az IQeye termékcsaládot), intelligens kamerákat és hálózati videó rögzítő (NVR) rendszereket. Az IQinVision az elmúlt 10 évben számos úttörő jellegű termékkel és technológiával jelent meg a piacon (pl.:megapixeles IP kamerák, multi-megapixeles IP kamerák, PoE – még az IEEE standard előtt, CMOS Progresszív Letapogatás, élő digitális Pan/Tilt/Zoom, HDTV képek és digitális képkivágás, valós 360o-os megapixeles felvétel, arckereső kamera, emberszámláló kamera, egyedileg beállítható felbontás, kamerába épített videó riasztás, széles dinamikus tartomány, stb.) és ezekért sok elismerést és díjat is kapott. A cég eltökélt szándéka, hogy továbbra is irányt mutasson a biztonságtechnika piacán nagyteljesítményű termékeivel, a vásárlók igényeinek feltérképezésével és kiszolgálásával. Az IQeye hálózati kamerák elismertek a képminőség, stabilitás és megbízhatóság szempontjából a legzordabb feltételek és körülmények között is. A termékek egyedülálló rögzítőként működhetnek vagy integrálhatók más márkák NVR-eivel és video elemző szoftverekkel. Az IQinVision termékek elérhetőek IQeye márkaként és széles körben használják városfigyelésnél, vagyonvédelemben, oktatásban, kereskedelmeben, kaszinókban, állami intézményekben, közlekedésben és számos más alkalmazásokban. www.iqeye.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.