Az OKI leszállította egymilliomodik színes lapnyomtatóját

|

Az OKI Printing Solutions 2007. március 6-án leszállította egymilliomodik színes digitális LED lapnyomtatóját.

A nevezetessé vált egymilliomodik készülék, egy a díjnyertes C3400-as sorozatból származó A4-es nyomtató, a vállalat thaiföldi üzemében gördült le a gyártósorról. A gyáregység egyébként az OKI globális termelésének közel 50 százalékát adja. Az egymilliomodik színes nyomtató leszállítása kulcsfontosságú momentuma az OKI Printing Solutions agresszív növekedési stratégiájának. A vállalat 2006-ban ugyanis azt a célt tűzte ki maga elé, hogy év végére a világ második legnagyobb színes üzleti nyomtatógyártójává lép elő. A 10 lap/perc feletti kategóriában az OKI versenyképességének dinamikus növekedése volt megfigyelhető, mellyel az elmúlt négy év során a vállalat évről-évre közel 20 százalékkal tudta megnövelni világpiaci részesedését. Az elért eredményekhez természetesen olyan világszinten sikeres és nagy számban értékesített termékszériák, mint a C5000-es, illetve a C9000-es színes sorozatok is nagymértékben hozzájárultak. Az egymilliomodik színes lapnyomtató leszállítása mellett az OKI Printing Solutions eddig összesen több mint 7 millió mono lapnyomtatót, 22 millió tűs mátrixnyomtatót és több mint 100 millió darab festékszalagot értékesített világszerte. A jelentős eredmények hátterében a vállalat azon filozófiája áll, miszerint elsősorban az üzleti felhasználók igényeinek kielégítésére fejleszt ki és kínál széleskörű nyomtatási megoldásokat. Az OKI Data Corporation elnök-vezérigazgatója Mikihiko Maeno ekképpen értékelte a mérföldkőnek számító egymilliomodik színes készülék leszállítását: - Jelentős lépés ez az OKI Printing Solutions történetében, mely egyben előrevetíti egy újabb sikeres év kilátásait is. 2006-ban kiterjesztettük jelenlétünket Ázsiára és Közép-Amerikára, annak érdekében, hogy részesei lehessünk az elmúlt három évben azon a területen végbement páratlan, közel 600%-os növekedésnek a színes üzleti nyomtatók piacán. A 2007-es esztendőre vonatkozó terveink között szerepel, hogy tovább erősítsük világpiaci jelenlétünket, melynek érdekében az OKI Printing Solutions egyedülálló nagyfelbontású színkezelési technológiájára épülő új színes készülékeket fogunk piacra dobni - tette hozzá Maeno.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.