Az Ön kulcsa meddig lát?

|

A Paxton Access piacra dobta a Long Range Reader névre keresztelt olvasóját, ami a hozzá tartozó speciális passzív tokent 5 méterről képes olvasni.

Képzelje el, milyen hasznos lehet autóparkoknál, parkolóházaknál, irodákban, hiszen az autóból nem kell kiszállni, hogy a kártyát az olvasóhoz közelítsük, hanem egyszerűen a tokent az autóban tartva és a kapuhoz közeledve az olvasó érzékeli azt, és nyitja a sorompót a jogosult felhasználónak. Emellett minden olvasó normál proximity olvasóként is működik, így az is be tud jönni, aki gyalogosan érkezik a normál proximity kártyájával. „Korábban több olvasót kellett kihelyezni a kapuknál, hiszen autóból és kamionból is ugyanazt az olvasót elérni lehetetlen vállalkozás.”- mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, a Paxton hazai disztribútora. A Long Range Reader-rel ez probléma is megoldásra talált. Nagy hasznát vehetjük raktáráruházakban, ahol az anyagmozgatást folymatossá tehetjük, hiszen a targoncakezelőnek, vagy teherautósofőrnek nem kell kiszállni, hanem automatikusan nyílnak előttük az kapuk. A különböző egészségügyi, rahabilitációs intézetek területén jelentősen megkönnyíthetjük a kerekesszékkel közlekedő emberek életét, akiknek nehézséget okoz az ajtók nyitása, kulcsok, kártyák használata. Mindezek előnyök mellett nem elhanyagolható a kölcséghatékonysága is, hiszen kapunként, sorompónként mindössze egy olvasót kell telepíteni. Ezenkívül helyettesít olyan drága és komplikált megoldásokat, mint az autóparkoknál használt, az útburkolat alá telepített érzékelők, illetve ehhez hasonló körülényes módon megoldott beléptetőrendszerek. Egyszerűen és gyorsan felszerelhető, nem igényel speciális eszközöket, ennek következtében a telepítési idő és a munkaköltség jelentősen csökken. Gondoljunk csak bele, milyen bonyodalmakat és fennakadásokat okozna egy útburkolat alá helyezhető érzékelő telepítése, pláne egy forgalmasabb helyen. Nem elhanyagolható, hogy a gyártó erre is, mint minden Paxton Access termékre 5 év teljeskörű garanciát vállal. További információ: ASPECTIS Kft. 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13.; tel: (1)414-1022; info@aspectis.hu; www.aspectis.hu; www.belepteto.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.