Az SAP növelte részesedését az BI-megoldások piacán

|

Az SAP AG jelentősen növelte részesedését szoftvercsomagokat szállító versenytársaihoz képest az üzleti intelligencia (BI) megoldások piacán, és minden esélye megvan arra, hogy a kimondottan BI-megoldásokra szakosodott szállítóknál is nagyobb piacrészre tegyen szert.

A világszerte gyors ütemben terjedő SAP NetWeaver Business Intelligence fejlett használati jellemzőket és integrált tervezési képességeket nyújt felhasználóinak, és zökkenőmentesen integrálja egymással az SAP- és más rendszerekből származó adatokat. A fontos ágazatokban – például a fogyasztási cikkek piacán, a gyártóiparban, az olaj- és gáziparban, a pénzügyi szolgáltatópiacon, az állami szektorban és az élettudományok területén – működő ügyfelek (köztük a Brown-Forman, a BP, a Bundeswehr, azaz a Német Hadsereg, a Deutsche Bank, a Kimberly-Clark, a MassMutual Financial Group, a Novartis és a Synthes) mérhető üzleti értékhez jutnak az SAP NetWeaver BI futtatásából. Magyarországon jelenleg három vállalatnál van bevezetés alatt: MOL Nyrt., Volánbusz Zrt, és a Magyar Autóklub. Az előrejelzések szerint jövőre már számos magyar vállalat fogja használni az új SAP NetWeaver BI terméket. Ezen túlmenően, az ügyfelek az SAP innovatív beágyazott „in-memory” technológiájának előnyeit is élvezhetik az SAP NetWeaver BI Acceleratornak köszönhetően. Ez az SAP NetWeaver BI-vel együttműködő „snap-in” célszoftver a hasonló eszközökre jellemző érték kétszázszorosára képes gyorsítani a kritikus üzleti információk elemzésének sebességét. Az adattömeg gyors ütemű bővülésével egekbe szökik az adatbázisok adminisztrációs költsége, és mind kritikusabbá válik az adatelemzők számára az adatok elérése. A BI kihívásait innovatív szemlélettel kezelő SAP a megfelelő üzleti folyamatokba ágyazza az analitikai képességeket, így egyedülálló lehetőséget biztosít az adatelemzőknek arra, hogy a kívánt helyen és időben tegyék meg a szükséges intézkedéseket. Az SAP irányadó információkezelési filozófiája rövid időn belül piacvezető pozícióhoz juttatta a vállalatot a BI és az analitika piacán. Az SAP NetWeaver BI segítségével az ügyfelek megvalósítják üzleti információik teljes vállalati szervezetre kiterjedő tökéletes integrációját, felgyorsítják döntéshozatali folyamataikat, és pontosabban teljesítik célpiacaik (például a fogyasztásicikk-piac, a gyártóipar, az élettudományok, a pénzügyi szolgáltatószektor stb.) igényeit.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.