Az SAP segítséget nyújt az ENSZ és a nemzetközi szervezetek számára

|

Az SAP AG bejelentette, hogy a közszolgáltatási szektor számára készült SAP for Public Sector megoldásával segíti az Egyesült Nemzetek és más nemzetközi szervezetek munkáját a hatékonyabb működésben.

Ezen szervezetek – a Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezet (UNESCO), az ENSZ világélelmezési programja, a Nemzetközi Migrációs Szervezet, valamint a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) – mind az SAP-megoldásait használják globális tevékenységükhöz. Az ENSZ munkaerő-gazdálkodási és bérgazdálkodási gyakorlatára épülő emberierőforrás-kezelési és bérszámfejtési funkciókat is tartalmazó SAP for Public Sector megoldásportfólió az ENSZ és a nemzetközi szervezetek sokféle problémájára ad megoldást. Ilyen például a pénzügyi jelentések átláthatóságának biztosítása; az adományok nyomon követése; logisztikai akadályok; a vegyes nemzetiségű alkalmazottak országhatárokon átnyúló, sokféle pénznemet használó, sokféle nemzeti szabályozás alá tartozó serege; valamint az interaktív együttműködés igénye a sokféle résztvevővel: az ENSZ közösséggel, kormányokkal, vállalati, magán- és nonprofit szervezetekkel. A nagyvállalati szolgáltatásorientált architektúrára (Enterprise SOA) épülő SAP-megoldások teljesen integráltan működnek a meglévő SAP- és nem SAP-rendszerekkel. Ez különösen a nemzetközi szervezetek számára fontos, és lehetőséget ad arra is, hogy hamar reagáljanak a változó üzleti igényekre az új megoldások gyors beépítésével. Az SAP rugalmas SOA-megoldásai a Unicode kódkészletet használják, így egy rendszeren belül egyszerűbben használható az összes nyelv. „Az SAP biztosítja modern felügyeleti informatikai rendszerünk alapját: megfelelő hatókörrel és rugalmassággal rendelkezik nemzetközi tevékenységünk támogatásához.”- mondta Lopamudra Guha-Giacobbi, az UNESCO számvevőszékén belül működő Csoportszintű pénzügyi felügyelet (Section Financial Control Services) vezetője. Amellett, hogy szabványos szoftvermegoldásokat kínál az ENSZ szervezeteinek, az SAP az „UN Global Compact” alapító aláírója. Ez egy, az üzleti, kormányzati és társadalmi szféra vezetőit tömörítő fórum, amelyet a globális gazdasági növekedést szolgáló felelős stratégiák kidolgozására hoztak létre.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.