Az SAP stratégiai befektetése a Questrában

|

Az SAP AG bejelentette stratégiai befektetést hajtott végre az intelligens eszközmenedzsment (intelligent device management, IDM) területén tevékenykedő, kaliforniai Questra Corporationben.

A kaliforniai RedWood City-ben található Questra nemrégiben nyerte el az SAP xApps Certified – Powered by SAP NetWeaver tanúsítást a Questra RemoteService nevű kompozit alkalmazásáért. Az SAP és a Questra közös ügyfelével, a Heidelberger Druckmaschinen AG-val együttműködésben fejlesztett Questra kompozit alkalmazás lehetővé teszi a gyártók számára a távoli eszközök működésének figyelemmel kísérését, és az alkalmazás meghibásodás esetén automatikusan szervizértesítést generál az SAP Service and Asset Management megoldásban. A mostani tranzakció egyúttal az idén létrehozott, 125 millió dolláros költségvetésű SAP NetWeaver Fund fejlesztési alap első befektetése.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.