Az SAP tartja pozícióját

|

Az SAP AG bejelentette, hogy a vállalat második éve szerepel a Global Challenges (GC) Indexen.

Ezt az indexet tavaly, a Hannoveri Értéktőzsde és a független Oekom Research ügynökség mutatta be közösen a pénzpiacnak, hogy a fenntarthatóságot mérhetően definiálják a befektetők számára. A mutató azon alapszik, hogy a vállalatok miként kezelik a társadalmi és környezeti kihívásokat. A GC lista szoftverkategóriájában az SAP kapta a legjobb iparági értékelést a kockázat- és krízismenedzsment, innováció-menedzsment és a tehetségkutatás témakörökben. A GC Index hét jövőorientált globális kihívásra koncentrál: klímaváltozás, ivóvíz ellátás, fenntartható erdőgazdálkodás, biológiai sokféleség, népességnövekedés, a szegénység visszaszorítása és a felelős menedzsmentszerkezet támogatása. Szigorúan szabályozza a környezeti, társadalmi és vezetői teljesítményt a listáján szereplő vállalatoknál, és támogatja azon cégeket, melyek úttörő jelleggel alkalmazzák a globális változások adta lehetőségeket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.