Az üzleti márkák legjobbjai között a humánügyviteli rendszerek szakértője

|

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Business Superbrand elismerés az üzleti márkák (B2B) kiváló képviselőit díjazza, és megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként a márkaépítés területén fejlődni kívánó hazai piaci szereplők számára. A VT-SOFT ügyfélorientált HR megoldásaival több mint ezer ügyfelét segíti a humán ügyviteli feladatok – bérszámfejtés, munkaügy, adózás és humánerőforrás-menedzsment – elvégzésében.

A Business Superbrand 2011 cím elnyerése kiemelten fontos a VT-SOFT Software Kft. számára, hiszen az ágazat független szakemberei, több mint 3000 cég közül kiválasztva ismerték el a VT-SOFT márka sikerességét a magyar piacon. „A vállalat és az iparág széleskörű megismertetésére tett erőfeszítéseink eredményeképpen nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a VT-SOFT márka megkapta az üzleti szféra elismert védjegyét – mondta Both Johanna, a VT-SOFT Kft. marketingvezetője. – A legnagyobb magyarországi HR szoftverfejlesztő cégek egyikeként fontosnak tartjuk, hogy széles spektrumú, professzionális termékeinkkel, ügyfélorientált szolgáltatásainkkal és szakmai felkészültségünkkel példaként szolgáljunk az üzleti szféra szereplőinek. A stabil anyagi háttérnek köszönhetően magyarországi eredményeink kiválóan alakultak az elmúlt évben, licenc eladásainkat közel 50 százalékkal sikerült növelnünk, így elmondhatjuk, együtt növekedtünk ügyfeleinkkel – folytatta a marketingvezető. A Business Superbrands programról A Magyarországon hét éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. A bizottság elé kerülő lista a Dun&Bradstreet adatbázisa alapján, továbbá a legjelentősebb hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével jött létre. Ebbe a mintegy 3000 márkát/céget tartalmazó listába egyaránt beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek csakúgy, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – kisebb vállalkozások, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.