Az XAPT a legeredményesebb Business Solution partner

|

Hetedszer lett a legeredményesebb Microsoft Dynamics AX és másodszor a legeredményesebb NAV partner az XAPT Magyarországon.

Dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója vette át a legeredményesebb Microsoft partnernek szóló díjakat Drajkó László ügyvezető igazgatótól a Microsoft vállalatirányítási megoldások eredményes hazai forgalmazásáért a Microsoft Dynamics partner találkozóján február 19-én. 2008-ban az XAPT hetedik alkalommal lett Magyarországon a legeredményesebb Microsoft Dynamics AX, másodszor a legeredményesebb NAV, és ezzel összességében a legeredményesebb Business Solution partner. „2008-ban az XAPT generálta a legnagyobb árbevételt a Microsoft Dynamics AX és NAV megoldások területén egyaránt” – mondta Drajkó László, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója. „A Microsoft partnerein keresztül forgalmazza a vállalatirányítási megoldásait, és az XAPT-nak kiemelkedő szerepe van abban, hogy a Microsoft megoldásai vezető piaci szerephez jutottak.” Az XAPT 2000. óta a Microsoft Magyarország Dynamics AX partnere, a Dynamics NAV értékesítését 2006-ban kezdte. Mindkettő termékben az XAPT-nak van a legtöbb ügyfele, meghaladja a 200-at. A kitüntetések bizonyítékai az XAPT élenjáró üzleti és technológiai színvonalának a Microsoft Dynamics-alapú integrált vállalatirányítási rendszerek területén. „Ügyfeleink számára komoly értéket jelent Magyarországon egyedülálló bevezetési tapasztalatunk, rendszerismeretünk és iparági megoldásaink” mondta dr. Schvarcz Zoltán. „A folyamatos növekedés és technológiai vezető szerep – amelyet az elmúlt években tucatnyi díj és elismerés is bizonyít – számunkra nem öncél, hanem az ügyfelek minél jobb kiszolgálásának eszköze. Azért tudunk minden ügyfelünknek az ő igényeit figyelembe vevő megoldásokat biztosítani, mert kellő tapasztalattal, és iparági tudással kezdünk a feladatba, s ez egyszersmind hatékonyabb bevezetést, nagyobb biztonságot és kedvezőbb árat is lehetővé tesz.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.