Biztonság a közszférában -- pályázat nélkül is elérhető áron

|

Idén is különleges kedvezményekkel támogatja az önkormányzatok és a közoktatás számítógépeinek védelmét a VirusBuster. A speciális ajánlatok igénybevételéhez sem pályázniuk, sem regisztrálniuk nem kell az érdeklődőknek.

"Lehet, hogy több tényezőt is említhetnénk, de három dologban mindenképpen hasonlítanak egymásra a közoktatási intézmények és az önkormányzatok -- mondja Bozsó Julianna, a VirusBuster ügyvezetője. -- Nap, mint nap sok emberrel állnak kapcsolatban, PC-iken nagy mennyiségű és kulcsfontosságú információval dolgoznak, és a mai válságos időkben még a korábbinál is kevesebb pénzből kénytelenek gazdálkodni. Így aztán különösen ki vannak téve a hackerek támadásainak, a számítógépes kártevőknek." Ezen igyekszik segíteni a VirusBuster, az informatikai biztonság hazai specialistája. Mint más években, a cég idén is mindent megtesz azért, hogy ezeknek a nehéz helyzetben lévő szervezeteknek a számára is elérhetővé tegye azt az átfogó, világszínvonalú védelmet, amelyet a VirusBuster megoldásai garantálnak. Ráadásul -- legtöbb versenytársával ellentétben -- a vállalat ingyenesen elérhető, teljes körű, magyar nyelvű terméktámogatást nyújt, (nem emelt díjas) telefonon és e-mailben, a nap 24 órájában. Miben állnak a kedvezmények? Mindenekelőtt a komplett -- a számítógépes kártevőket és spamet egyaránt kiszűrő, mind munkaállomás- és mind szervervédelmet nyújtó -- csomagok árában, amelyet nehéz lenne alulmúlni. De nem kis vonzerőt jelenthet az is, hogy a vásárló intézmények dolgozói -- a tanárok, pedagógusok vagy önkormányzati munkatársak -- egy évig ingyenesen használhatják otthoni gépükön a VirusBuster Professional antivírus szoftvert. Az ajánlat igénybevételéhez sem pályázásra, sem regisztrációra nincs szükség. Minderről részletesen tájékoztat a cég website-ja: http://www.virusbuster.hu/termekek/akciok/kozoktatasi-akcio (Közoktatási akció); http://www.virusbuster.hu/termekek/akciok/virusbuster-onkormanyzati-partner-program (Önkormányzati Partner Program). "Egy olyan cégnél, amely tavaly Üzleti Etikai Díjat kapott, magától értetődő dolog a társadalmi felelősségvállalás -- beszél kedvezménypolitikájuk hátteréről Bozsó Julianna. -- Az oktatás: befektetés a jövőbe. Ha pedig egy településen jól működik az önkormányzat -- márpedig ehhez a megbízható számítógépes rendszer ma már elengedhetetlen --, akkor ott a polgárok is jobban érzik magukat."

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.